Süleymanpaşa Belediyesi'nden askere gidecek gençlere destek

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi vatani görevini yapmak üzere askerlik belgelerini teslim alan asker adayları için asker paketi dağıtacak.

Süleymanpaşa 2.11.2017 15:55:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi

PAKETİN İÇİNDE HER ŞEY VAR

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve dağıtımı yapılacak paketlerin içeriğinde askerlik süresince ihtiyaç duyulabilecek çanta, askı, dikiş seti, çengelli iğne, kilit, ipli boyun cüzdanı, tırnak makası, çantalı tıraş takımı, sabunluk, küçük ve büyük havlu, küçük ve büyük çamaşır filesi, temiz çamaşır torbası, kirli çamaşır torbası, botlar için boya ve fırça, atlet  ve çorap yer alıyor.

 

ASKERE GİDECEK TÜM EVLATLARIMIZI ASKERLİK PAKETİNİ ALMAYA BEKLİYORUZ

 

Asker paketleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Askerlik ülkemizde çok özel bir görev. Gençlerimizin olgunlaştığı, geliştiği, vatanına daha da çok bağlandığı, ana kucağından belki de ilk defa ayrılıp asker ocağına gittiği kutsal bir görev. Biz de bu kutsal görevde evlatlarımızın ihtiyaç duyabileceği şeylerden oluşan bir paket hazırladık. Askere gidecek tüm evlatlarımızı Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne askerlik paketini almaya bekliyoruz.” dedi.

 

 

BAŞKAN EŞKİNET VATANİ GÖREVİNİ YAPACAK ASKERLERE MESAJ VERDİ

 

Vatani görevini yapacak gençlere bir de mesaj veren Eşkinat; “Herhangi bir şekilde gönlünüze memleket sevgisi düştüğünde gözünüzün gördüğü her yerin Tekirdağ olduğunu düşünün. Bizler, tüm sevdiklerinizle sizlere bir telefon kadar uzakta yolunuzu gözlüyor olacağız. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, bu ülkenin bağımsızlığını sağladığını, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri olduğunuzu aklınızdan hiç çıkarmayın. Şimdiden hepinize hayırlı tezkereler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

BAŞVURULAR SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE YAPILACAK

 

Asker adayları paket ile ilgili detaylı bilgiyi 0850 450 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden alabilecek, asker paketleri için Eskicami – Ortacami Mahallesi Soysal Sokak’taki Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilecek.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10