Meclis toplantısının ikinci oturumu tamamlandı 

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Başkan Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirildi.

Çerkezköy 3.11.2017 18:59:00 0
Meclis toplantısının ikinci oturumu tamamlandı 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılan Kasım ayı Meclis toplantısı açılış ve yoklama ile başlayarak gündemin ikinci maddesinde yer alan Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 23.10.2017 gün 280 ve 281 Sayılı yurt dışı izni hakkındaki müzekkeresinin görüşülmesi ile devam etti.  Konuyla ilgili Bütçe Komisyonu raporu okunduktan sonra, Çerkezköy Belediyesi’ni temsil ederek Fransa’da yapılan Muaythai Şampiyonası’na katılan Cafer Gök’e yol ve konaklama masrafı olarak 6 bin TL, yine Çerkezköy Belediyesi Başkanlığı adına ,İspanya ve Kuveyt’te yapılan Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’na  katılan Furkan Memiş’e yol ve konaklama masrafı olarak 3 bin TL,  yardım yapılması belediye meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

6 ADET HİSSE SATIŞI KABUL EDİLDİ

 

Sporculara yol ve konaklama yardımı yapılması karara bağlandıktan sonra gündemin 2. maddesinde yer alan muhtelif parsellerdeki Belediye hisselerinin satışı İmar ve bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda değerlendirilerek, 6 adet Belediye hissesinin satışı oy birliği ile kabul edildi. Belediye hisselerinin satışı kabul edildikten sonra  Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün ödül hakkındaki yazısı görüşüldü.  Konu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun okunmasının ardından Antalya’da  11-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda derece alan Çerkezköylü sporcular Türkiye 1.’si  Alperen Ayaz’a iki tam altın, Türkiye birincisi Zeynep Hasret Yılmaz’a iki tam altın, Türkiye ikincisi Sudenaz Kaya’ya bir tam altın, Türkiye üçüncüsü Sıla Ece Erol’a bir tam altın ve Türkiye dokuzuncusu Mecit Can Doğan’a bir yarım altın verilmesi Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Kasım ayı Meclis toplantıları tamamlandı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10