"Büyük saygısızlık yapmıştır"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Köşe Yazarı Engin Ardıç'ın gaziler hakkında 'çakma gaziler' diye yazdığı yazısına karşılık düzenledi?

Çerkezköy 5.11.2017 20:13:00 0
 

“BÜYÜK BİR SAYGISIZLIK ETMİŞTİR”

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Gaziler Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan yapılan basın açıklamasında; ‘’Sözlerime başlarken dün şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyorum. Ailelerine Allah sabırlar versin. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar versin.  Köşe yazarlarından Engin Ardıç 1 Kasım 2017 tarihli köşe yazısında yüce Türk milletinin kahraman gazilerine ‘çakma gaziler’ diye yazıp hakaret ederek büyük bir saygısızlık etmiştir” dedi.

 

“GAZİ BAYRAKTIR, VATANDIR, YÜCE TÜRK MİLLETİNİN YÜCE ADIDIR”

 

“Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Gaziler Temsilciliği olarak gazilere saygısızlık eden gazilerimizi aşağılayan bu saygısız zatı lanetle kınıyoruz” diyen Yarlıgan;’’ Gazi kimdir? Gazi bayraktır, vatandır, yüce Türk milletinin şerefli adıdır. Gazilerimiz savaş meydanlarında, vatan savunmasında bayrağımız için, milletimiz için kar kış demeden şanla şerefle mücadele eden saygın kahramanlardır. Türk milletinin şerefli gazilerine dil uzatanların dilleri kopsun. Yüce Türk milletinin şanlı, şerefli gazilerine dil uzatan bu zatı bir kez daha lanetle kınıyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10