Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar

Kapaklı'dan Çerkezköy istikametine doğru seyir halinde olan Ali Sugeçti yönetimindeki 34 JK 3475 plakalı araç, hemen önünde seyreden Hasan Özcan. yönetimindeki 59 TD 029 plakalı araca arkadan çarptı.

Çerkezköy 6.11.2017 18:31:00 0
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar

Kazada direksiyon hâkimiyetini kaybeden Hasan Özcan idaresindeki araç kontrolden çıkarak bariyerlere çarparak takla attı. Takla atan araç içerisinde bulunan sürücü Hasan Özcan ile birlikte çocukları Berkay ile Belinay Özcan ve eşi Safiye Özcan yaralanırken, yaralılar olay yerine gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

TAKLA ATTI

 

Kaza, Kapaklı-Çerkezköy yolu üzeri Fatih Bulvarı’nda meydana geldi. 34 JK 3475 plakalı araç sürücüsü Ali Sugeçti Çerkezköy’e doğru seyir halinde iken lastiği patladı. Lastiği patlayan araç, önünde seyir halinde ilerleyen Hasan Özcan yönetimindeki 59 TD 029 plakalı araca arkadan çarptı. Araç sürücüsü Hasan Özcan ile birlikte Berkay Belinay ve Safiye Özcan olmak üzere 2’si çocuk 4 kişilik bir ailenin bulunduğu öğrenilen öndeki araç, çarpmanın da etkisiyle duramadı ve bariyerlere çarparak takla attı. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aile üyelerinin tedavisinin devam ettiği belirtilirken, durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

 

LASTİĞİ PATLAYINCA DURAMADI

 

34 JK 3475 plakalı aracın sürücüsü Ali Sugeçti kaza sonrasında, “Yolda seyir halindeyken, birden lastiğim patladı. Ardından aracımın hakimiyetini kaybettim ve öndeki araca çarptım. Kaza sonrası aracımı zorlukla yol kenarında durdurdum ve takla atan aracın içindeki ailenin yardımına koştum. Ambulansa bindirilene kadar yardımcı oldum. Kazadan dolayı üzgünüm. Aileye acil şifa diliyorum” diye konuştu. Kaza sonucu olay yerine gelen polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ - Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10