Karate şampiyonası Çerkezköy'de yapılacak

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, 9-12 Kasım 2017 tarihlerinde Çerkezköy'de yapılacak.

Çerkezköy 6.11.2017 20:34:00 0
Karate şampiyonası Çerkezköy

‘’YAKLAŞIK BİN SPORCUNUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’’

  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Türkiye Karate Federasyonu yetkilileri kentimize gelerek 29 Ekim Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundular ve salonumuzun turnuva için uygun olduğunu belirttiler. Belediyemizin de destekleri ile Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’nı yaklaşık bin sporcunun katılımı ile Çerkezköy’de gerçekleştireceğiz” dedi.

 

TURNUVA 4 GÜN SÜRECEK VE CANLI YAYINLANACAK

 

Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Akay, “Toplam 4 gün sürecek olan şampiyonanın final müsabakaları 12 Kasım pazar günü gerçekleşecek. Final müsabakaları Sports TV ve Ülke TV’den de canlı yayınlanacak” ifadelerini kullandı.

 

RESMİ İNTERNET SAYFASINDAN DA DUYURULDU

  

Konu ile ilgili Türkiye Karate Federasyonu’nun resmi internet sayfasında duyurular kısmında da “Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası 09-12 Kasım 2017 tarihlerinde Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde düzenlenecektir. Müsabaka detayları ilerleyen günlerde duyurulacaktır” şeklinde açıklamada bulunuldu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10