Minik öğrenciler artık üşümeyecek

Süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Anaokulu'nda 232 öğrencinin kış aylarında yaşadığı soğuk su problemini  Teski Genel Müdürlüğü'nün sıcak su tesisatı döşemesi ile soğu

Süleymanpaşa 8.11.2017 22:59:00 0
Minik öğrenciler artık üşümeyecek

SOĞUK SU ÇİLESİ SON BULDU

 

Öğrenciler soğuk kış aylarında ellerini yıkamak istemiyordu ve bu durumdan oldukça şikâyetçiydiler. TESKİ Genel Müdürlüğü’nün döşediği sıcak su tesisatı ile sayesinde minik öğrencilerin soğuk su çilesi son buldu. Montaj işlemleri Yahya Kemal Beyatlı okulunun da yardımları ile işbirliği içerisinde gerçekleştirildi.

 

‘’MİNİK ELLERİN ÜŞÜMEYECEK OLMASINDAN MUTLUYUZ’’

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İ.Feyzi Ünal ile birlikte yapılanları yerinde görmek için Yahya Kemal Beyatlı Anaokulu’nu ziyaret etti. Eğitim hayatının başında olan minik öğrencilerin durumu hakkında öğretmenlerden bilgi alındı. Miniklerle yakından ilgilenen Başkan Albayrak, Anaokulu Müdiresi Burcu Deniz'e, imkânlar dâhilinde anaokulunun bir takım ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade etti. TESKİ tarafından imkân sağlanarak yapılan sıcak su tesisatı sayesinde artık minik ellerin üşümeyecek olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ziyaretin ardından Anaokulu Müdiresi Burcu Deniz, verilen destekten dolayı Başkan Albayrak ve Genel Müdür Yardımcısı Ünal’a plaket takdim etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10