Vali Ceylan Marmaraereğlisi'ne çıkarma yaptı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan  Marmaraereğlisi'nde okulları ziyaret etti. Ardından okul inşaatında incelemeler yaparak ülkenin ilk denizcilik merkezi olan Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi'nin tamamlanan inÅ

Marmara Ereğlisi 8.11.2017 23:00:00 0
Vali Ceylan Marmaraereğlisi

Vali Mehmet Ceylan ilk önce, beraberinde Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Özer ile birlikte Opet Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

‘’ÇOCUKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİREREK HAYATA HAZIRLAMALIYIZ’’

 

Öğretmenler odasında okul müdürü Sefa Üstündağ ve öğretmenler ile bir araya gelen Vali Ceylan, “Öncelikle siz değerli öğretmenlerimize bu kutsal görevi yerine getirdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek hayata hazırlamalıyız. Öğrencilerimizi, kitap okuma alışkanlığı kazandırarak, ezberci olarak değil araştırma bilinciyle öğrenmesini teşvik ederek, teknolojiyi gerekli koşullarda ve verimli bir şekilde kullanmayı öğreterek, kötü alışkanlıklardan uzak kalmayı benimseterek onları en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Okul ve aile bütünlüğünü oluşturarak eğitim ve öğretimin sadece okulda değil hayatın her alanında yapılmasını sağlamalıyız.” dedi. Ziyareti sırasında sınıflara girerek öğretmen ve öğrenciler ile görüşen Vali Ceylan, öğrencilere derslerine iyi çalışmalarını, kitap okumalarını ve spor yapmalarını tavsiye ederken sosyal medya bağımlılığından uzak durmalarını istedi.

 

VALİ CEYLAN ANAOKULUNU DA ZİYARET ETTİ

 

Daha sonra Vali Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyet Hacı Mehmet Söylemez Anaokulu’na geçti. Anaokulunda incelemelerde bulunan Vali Ceylan, okul müdürü Melike Duman ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi alırken çocuklarla zaman geçirdi. Vali Mehmet Ceylan’a incelemeleri esnasında İlçe Emniyet Müdürü Ant Yıkılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Sadullah Kalaycı da eşlik etti. 

 

ÇALIŞMALARIN BİR AN ÖNCE BİTİRİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ

 

Okul ziyaretlerinin ardından Vali Mehmet Ceylan, yapımı devam 24 derslikli, 720 öğrenci kapasiteli Marmaraereğlisi İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Uygulama Mescidi inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden inşaatın durumu hakkında bilgi alarak çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verdi.  

 

ÜLKENİN İLK DENİZCİLİK MERKEZİ OLACAK

 

Marmaraereğlisi Dereağzı Mahallesi Radar Mevkinde yapımı devam eden, Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi'nin tamamlanan inşaat çalışmalarını, Vali Mehmet Ceylan, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızır Reis Deniz, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, UDEM Daire Başkanı Fazlı Çoban ve beraberlerindeki heyet ile birlikte incelemelerde bulundular. Ülkenin ilk denizcilik merkezi olacak tesisin tanıtımı için hazırlanan görsel sunumu izledikten sonra tesisi gezen Vali Ceylan ve beraberindeki heyet tesis hakkında bilgiler aldı.

 

VALİ CEYLAN BAŞKAN UYAN’I DA ZİYARET ETTİ

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Vali Ceylan, Başkan İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Vali Ceylan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10