Akay: ''Alperen Ayaz'ın madalya kazanacağına inanıyoruz''

Edirne'de 10-12 kasım tarihlerinde yapılacak olan 19. Uluslararası Balkan Taekwondo Şampiyonası'na 37 kiloda yıldızlar kategorisinde katılacak olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün Çerk

Çerkezköy 8.11.2017 23:16:00 0
Akay:

BALKAN ŞAMPİYONASINA ÜLKEMİZDEN YAKLAŞIK 250 SPORCU KATILACAK

 

Ziyarette konuşan Çerkezköylü Taekwondo Milli Takım Antrenörü Bilal Güzel, “10-12 kasım tarihlerinde Edirne’de yapılacak olan 19. Uluslararası  Balkan Taekwondo Şampiyonası’na Tekirdağ İlimizden 3 sporcu ile katılıyoruz. Bunlardan biri de Çerkezköy’ümüzün  yıldız milli sporcularından olan Alperen Ayaz. Kendisi 37 kiloda yıldızlar kategorisinde şampiyonada yer alacak. Bu şampiyonaya ülkemizden yaklaşık 250 sporcu katılacak. Sporcularımızın bu şampiyonaya katılmaları üniversiteye yerleşmede puan bakımından önemli yani faydası olacak. Şampiyonaya katılan sporcuların ilk sekizde dahi yer almaları Avrupa’da derece yapmış sayılacaklar” diye konuştu.

 

“SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ BİZLERİN ÖNÜNÜ AÇTINIZ”

 

Güzel “ Belediye Başkanımız olarak sizler ilçemizde sporun kalkınması ve çok daha iyi yerlere gelmesi için büyük katkı ve destek veriyorsunuz. Sizlerin sayesinde Taekwondo da bizlerin önünü açtınız ve bugün ilçemizde ve il genelinde sizin sayenizde bu spor dalımız büyük bir aşama kaydederek,  çok iyi yerlere geldi. Bu nedenle sizlere şahsım ve tüm sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’DE BAŞLATTIĞINIZ ULUSLARARASI ŞAMPİYONAYI G 1 ŞAMPİYONASI YAPALIM 

 

Güzel ,”Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde 4. kez gerçekleştirdiğiniz uluslararası taekwondo şampiyonasını daha geniş kapsamlı uluslararası G 1 statüsünde yapalım. Bu statüdeki şampiyonalarda şampiyonaya katılan sporcuların her biri puan kazanıyor ve olimpiyatlarda yer almaları sağlanıyor. Aynı zamanda bu tür şampiyonalara daha  Avrupa’dan ve dünyanın diğer ülkelerinden de bir çok kaliteli sporcuların katılımı oluyor. Ayrıca olimpiyatlara katılacak sporcu sayımızda arttığı gibi kentimizin de spordaki prestiji ve ünü artacak. Edirne’de yapılacak olan 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’na görevli milli hakem olarak ağabeyim Fikri Güzel ile birlikte görev yapacağız ve ülkemizi bu şampiyonada milli hakem olarak en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

“ALPEREN AYAZ’IN MADALYA KAZANACAĞINA İNANIYORUZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da; ‘’Ziyaret için sizlere teşekkür ediyorum. Alperen Ayaz’a güveniyoruz. Edirne’den madalya ile geleceğine inanıyoruz. Alperen daha önceki müsabakalarda da elde ettiği başarılarını 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda da göstererek madalya kazanacak bir sporcumuz.  Kendisinin madalya kazanacağına inanıyoruz ve  bu şampiyonada da Alperen’e başarılar diliyorum”dedi.

 

HEDEFİNİN MADALYA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

 

Alperen Ayaz ise; “Önceki şampiyonalarda olduğu gibi bu balkan şampiyonasında da hedefim madalya almaktır. Sizlerin desteğinize layık olmak,  ilçemizi, ilimizi ve ülkemi bu şampiyonada da çok iyi bir şekilde temsil edeceğim. Her zaman bizlerin yanında olmanızdan ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

MADALYA BEKLİYORUZ

 

Alperen Ayaz’ın antrenörü ve babası Vural Ayaz da; “Alperen bu şampiyonada da başarılı olacaktır. Şampiyonaya çok iyi hazırlandı. Yıldızlar kategorisinde 37 kiloda mücadele edecek. Milli sporcu olarak ilk uluslararası müsabakasını bu şampiyonada yapacak ve inşallah her hangi bir aksilik ve şanssızlık yaşamaz ise madalya ile dönecek.Hedefi de zaten madalya kazanmak.Sizlere katkı ve destekleriniz için de çok teşekkür ediyoruz”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

                                          

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10