Personele hizmet içi eğitimler sürüyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor.

Süleymanpaşa 9.11.2017 20:57:00 0
Personele hizmet içi eğitimler sürüyor

Geçtiğimiz haftalarda personelin bir bölümünün yararlandığı Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi eğitimi, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Haluk Otman tarafından verildi.

 

ÜNLÜ EĞİTİM UZMANI HALUK OTMAN STRES YÖNETİMİNİ ANLATTI

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda personelin bir bölümünün yararlandığı Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi eğitimi, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Haluk Otman tarafından verildi. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi personeli, Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi konulu eğitime tabi tutuldu. Eğitim İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edilirken, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Haluk Otman, tüm gün boyunca öfke ve stresle baş etme yöntemleri hakkında önemli bilgileri belediye personeli ile paylaştı.

 

HİZMET İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

 

Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen eğitimde personele vatandaşlarla ilişkilerinde ve günlük yaşamda stresin zararlı etkilerinden kurtulma teknikleri anlatılırken, öfke duygusunun nedenleri ve bu duyguyla başa çıkmanın yolları uygulamalarla aktarıldı.

 

Hizmet içi eğitim kapsamında gerçekleştirilen Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi eğitimi benzeri eğitimlerin devam edeceği ifade edildi.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10