"Altyapısı tamamlanan sokakları asfaltlayacağız "

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi'nin Kızılpınar Mahallesinde birlikte sürdürdüğü yol çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,

Çerkezköy 10.11.2017 19:04:00 0

BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Kızılpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kızılpınar Mahallemizde TESKİ tarafından yapılan yağmursuyu ve kolektör hattı çalışmalarında sona gelindi. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyemiz de yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında daha önce beton yol ve kaldırım yapımı tamamlanan İstiklal Caddesi asfalt ile kaplandı. Yine altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Hürriyet Caddesi’nde ise beton yol çalışması gerçekleştirildi. Hacı Yakup Caddesi’nde de kaldırım ve beton yol yapım çalışmaları tamamlandı” dedi.

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

 

Kızılpınar’ın ana caddelerinde altyapı ve yol çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Akay “ TESKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarımızda ise Çerkezköy Belediyesi olarak biz asfaltlama çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Belediye Başkan Yardımcımız Kemal Gümüş’ün de yer aldığı incelemeler sırasında Başkan Vahap Akay, esnaf ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek taleplerini dinledi. 

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10