Uğur Okulları Atatürk'ü saygı ve özlemle andı

Özel Çerkezköy Uğur Okulları'nda 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79.'ncu yılı anma etkinlikleri kapsamında çeşitli gösteriler sergilendi.

Çerkezköy 12.11.2017 21:10:00 0
Uğur Okulları Atatürk

Okullarında farkındalık oluşturmak isteyen öğrenciler, iki haftalık çalışma sonucu öğretmenlerinin öncülüğünde 10 Kasım Atatürk’ü anma programı hazırladı.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İstiklal Marşı’nın ardından Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal’ın yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan 10 Kasım anma töreni, Atatürk temalı video gösterimi ile devam etti. Daha sonra, Atatürk konulu şiirler okunurken, ortaokul öğrencilerinin hazırladığı Atatürk’ün sözleri İngilizce ve Türkçe olarak sergilendi.  10 Kasım dolayısıyla okul içinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Lise öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi ve Atatürk’ün portresinin oluşturulduğu, Türkçe Öğretmeni Elif Temel tarafından okunan “Bir Resim Yap Çocuğum” adlı şiir büyük beğeni topladı. Program, Müzik Öğretmeni Hüner Hazal Müyesser tarafından hazırlanan ortaokul ve lise korosu performansları ile son buldu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10