Personele eğitim verilmeye devam ediyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Marmara Belediyeler Birliği'nin katkılarıyla Süleymanpaşa Belediyesi personeline daha iyi hizmet vermek amacıyla

Süleymanpaşa 15.11.2017 18:40:00 0
Personele eğitim verilmeye devam ediyor

Davranış Bilimleri Uzmanı ve Kişisel Gelişim Eğitmeni aynı zamanda Protokol Sunucusu Serkan Aksarı tarafından Süleymanpaşa Belediyesi personeline yönelik verilen eğimde protokol, nezaket ve görgü kurallarının yanı sıra etkili iletişim konulu eğitim verildi.

 

ÇEŞİTLİ KONULAR ANLATILDI

 

Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde gün boyu devam eden eğitim kapsamında personele iş ortamındaki protokol kuralları ve günlük yaşamdaki görgü kuralları anlatılırken, bu konularda yeterli ve doğru bilgi sahibi olunduğu zaman, protokolün sıkıntı duyulacak yer olmadığı, bilakis keyif alınacak bir kurallar bütünü olduğu kaydedildi.

 

HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK

 

Soru cevap şeklinde ve karşılıklı olarak uygulamalı şekilde gerçekleşen eğitimde ayrıca kişinin kendine ve kurumuna duyduğu saygının en belirgin göstergesi olan protokol ve nezaket kurallarının neler olduğu anlatıldı. Personele yönelik eğitimlerin periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10