JANDARMA'DAN HUZUR OPERASYONU

Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ilçede güvenliği sağlamak amacıyla yaptığı operasyonlarda bir yabancı uyruklu şahıs gözaltına alınırken iki işletme hakkında tutanak tutuldu.

Süleymanpaşa 15.11.2017 18:41:00 0
JANDARMA

Ayrıca kaçmaya çalışan şahıs aracıyla yakalanırken araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı Kumbağ ve Barbaros Mahalleleri sorumluluk sahasında halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacı ile huzur operasyonu düzenledi.

 

ÇOK SAYIDA JANDARMA PERSONELİ KATILDI

 

Çok sayıda Jandarma personelinin katıldığı operasyonda özellikle umuma açık yerler ile eğlence mekanlarında uygulamalar yapıldı. Kimlik kontrolü, uyuşturucu ve uyarıcı madde araması, işletme mevzuatlarına uyum konuları kontrol edildi.

 

1 YABANCI UYRUKLU KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Kontrollerde pasaport kanununa muhalefetten bir yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı. Kapalı alanda sigara içme yasağına uymayan bir işletme hakkında da idari para cezası yazılırken, iki işletme hakkında da izinsiz canlı müzik yayını yapmaktan tutanak tutuldu. 

 

KAÇMAYA ÇALIŞAN KİŞİ YAKALANDI

 

Ayrıca denetimler esnasında kaçmaya teşebbüs eden bir şahıs da 19 Az …. Plakalı aracıyla birlikte yakalandı. Araçta yapılan aramada 4 adet fişek tabir edilen paketlerde uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili iki kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

 

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

 

Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, halkın huzur ve güvenliği için huzur operasyonlarının devam edeceği belirtildi.   

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10