Süleymanpaşa'da yol çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Süleymanpaşa 16.11.2017 20:12:00 0
Süleymanpaşa

Çınarlı, Altınova, Gündoğdu, Aydoğdu ve Zafer Mahalleleri’nde alt yapısı tamamlanarak Süleymanpaşa Belediyesi’ne devredilen cadde ve sokaklarda çalışmalar devam ediyor.

 

ÇINARLI MAHALLESİ SONA DOĞRU

 

Çalışmaların ağırlıklı olarak sürdüğü mahallelerden biri olan Çınarlı Mahallesi’nde Ay, Dr. Bülent Özal, Fevzi Çakmak, Sercan, Atacenk, Gezegen, Dünya, Günaydın ve Sevcan Sokak’ta kilit taş yapım çalışmaları tamamlanırken, Topçu Sokak’ta asfalt serimi yapılarak sokaklar kullanıma açıldı.

 

GÜNDOĞDU MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

 

Gündoğdu Mahallesi’nde Şevket Cicioğlu ve Molla Gürani Sokak’ta gerçekleştirilen kilit taş çalışmaları sona ererken, İsmail Yazıcı Caddesi başta olmak üzere birçok sokakta daha çalışmalar son aşamaya getirildi.

 

ZAFER VE AYDOĞDU MAHALLELERİNDE DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Zafer Mahallesi Kumluk Bayırı Caddesi’nde ekiplerin yoğun çalışmaları sürerken, Aydoğdu Mahallesi’nde de Yavuz Sultan Selim Sokak taş sökümü çalışması yapılarak kilit taş serimi için hazır hale getirildi.

 

ALTINOVA’DA YENİDEN KAZILAN YOLLARI DA SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ YAPIYOR

 

Altınova Mahallesi’nde; geçtiğimiz yıl Süleymanpaşa Belediyesi tarafından üst yapısı bitirilen ancak TESKİ’nin Barbaros Mahallesi yönüne doğru olan kanalizasyon, yağmur suyu isale ve içme suyu nakil hatları ile GAZDAŞ’ın yine Barbaros Mahallesi’ne yönelik doğalgaz ana hat döşeme çalışmaları nedeniyle kazılan Maymundere, Sahil, Hanköprü, Site ve Kavaklaraltı Sokak’ta yeniden kilit taş yapım çalışmaları gerçekleştirilerek sokaklar kullanıma açıldı.

 

EŞKİNAT: “VATANDAŞLARIMIZA SABIR VE HOŞGÖRÜLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Yol çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Yol çalışmaları belediyemizin en öncelikli programı olarak ele aldığı çalışmalardır. Altı ekibimiz eş zamanlı olarak gece-gündüz, hafta içi-hafta sonu demeden çalışmaları sürdürüyor. Ekiplerimizi özverili çalışmalarından ötürü kutluyor, vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve hoşgörü için teşekkür ediyorum. Süleymanpaşa’da elimizin değmediği tek bir sokak kalmayıncaya kadar çalışmalarımız sürecek. Daha önce üstyapısı Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan sokaklar için alt yapı başvurusu yapan firma ve kurumlara, üst yapı maliyetini karşılamaları şartı ile bu izni veriyoruz. Üstyapı çalışmaları yine belediyemiz tarafından aynı titizlikle gerçekleştiriliyor ancak maliyeti altyapı çalışması yapan firmadan tahsil ediliyor. Kısıtlı bütçemizle aynı sokakları tekrar tekrar kendi imkânlarımızla onarmak gibi bir lükse sahip değiliz. Bu hususu kamuoyunun bilgisine sunmak istiyorum,” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10