Yeni Çanspor'a konuk olacağız

Bölgesel Amatör Ligde 9.hafta Pazar günü oynanacak olan birbirinden zorlu karşılaşmalarla tamamlanacak. Ligde bir maç fazlasıyla 18 puanla lider durumda bulunan Sultangazispor deplasmanda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspo

17.11.2017 20:23:00 0
Yeni Çanspor

Ligde liderin bir maç eksiğinde 16 puanla ikinci sırada yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise Pazar günü Çanakkale deplasmanında Yeni Çanspor karşısında üç puan arayacak.

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLADI

 

Bir önceki haftayı BAY geçen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligde oynadığı yedi karşılaşmada beş galibiyet, bir beraberlik ve tek yenilgi alarak 16 puanla ikinci sırada yer alıyor. Yeni Çanspor ise geçtiğimiz hafta Lüleburgazspor’a mağlup olurken, ligde on puanla sekizinci sırada yer alıyor. İki haftadır hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren 1911 Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından bugün Çanakkale’ye hareket edecek.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Yeni Çan deplasmanından üç puan hedeflediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Geçtiğimiz haftayı BAY olarak geçtik. Rakiplerimiz arasında yer alan Sultangazispor elde ettiği galibiyet ile bir maç fazlasıyla üstümüze çıktı. Bu dakikadan itibaren ilk devrenin son haftasına kadar oynayacağımız tüm karşılaşmaları kazanarak ligin ilk devresini lider tamamlamak istiyoruz. Bu hafta da zorlu Yeni Çan deplasmanına çıkacağız. Rakibimiz kendi evinde iyi bir mücadele ortaya koyuyor. Ancak bizde maça iyi hazırlandık. Bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılacağımıza inancımız tamdır” dedi.

 

PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00’DE

 

Yeni Çanspor ile 1911 Çerkezköyspor Pazar günü Çan İbrahim Bodur Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Ali Can Özışık yönetirken, yardımcılıklarını ise Rahim Sarıdede, Kaanhan Argüt ve Ertuğrul Kösterelioğlu yapacak.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Ligde oynadığı sekiz karşılaşmada beş galibiyet ve üç beraberlik alarak 18 puanla liderlik koltuğunda oturan Sultangazispor hafta sonunda deplasmanda 6 puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a konuk olacak. Alemdağ Stadyumunda Pazar günü seyircisiz oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı ise Abdülkadir Düzgün, Furkan Çoban, Resul Kocameşe, Oktay Koçak hakem triosu yönetecek.

 

ALTINOVA BELEDİYESPOR EVİNDE

 

Geçtiğimiz hafta Sultangazispor’a mağlup olarak zirve yarışında ağır yara alan Altınova Belediyespor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında 11 puanla altıncı sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 14.00’de Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı ise Gökhan Özdemir, Mehmet Kuru, Hakan Kocaman, Rahmi Fatih Ant yönetecek.

 

TRAKYA DERBİSİ ÇORLU’DA

 

Trakya derbisinde Çorluspor 1947 evinde Uzunköprüspor’u konuk edecek. Çorluspor 1947 geçtiğimiz hafta deplasmanda Bigaspor’a iki golle mağlup olurken, Uzunköprüspor ise evinde Çekmeköy Belediye Alemdağspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Çorluspor 1947 ligde 7 puanla onuncu sırada yer alırken, Uzunköprüspor’un ise 11 puanı bulunuyor. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Levent Gümüşdere, Erdi Öz, Sinem Çetin ve Engin Uğur yönetecek.

 

LÜLEBURGAZSPOR EDİRNE DEPLASMANINA ÇIKACAK

 

Bir diğer Trakya derbisinde ise orta sıralarda bulunan Edirnespor evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta ilk deplasman galibiyetini alan Edirnespor ligde 10 puanla yedinci sırada yer alırken, Yeni Çanspor’u mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Lüleburgazspor ise 5 puanla on ikinci sırada bulunuyor.  Edirne 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Volkan Kırbaş, Eray Karmil, Rahmi Utku Kocaer, Metin Ataş yönetecek.

 

YALOVA KADIKÖYSPOR LİGİN DİBİNDE YER ALIYOR

 

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip Çıksalınspor ile Yalova Kadıköyspor karşılaşması Pazar günü saat 14.30’da Beyoğlu Stadyumunda oynanacak.  Yalova Kadıköyspor dört puanla son sırada yer alırken, Çıksalınspor’un ise ligde yedi puanı bulunuyor. Karşılaşmayı ise Alkan Parsak, Tolga Atasoy, Erman Erdoğan ve Ali Rıza Tufan Çerçioğlu yönetecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10