Zabıtadan pazarcı esnafına sıkı denetim

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, semt pazarında pazarcı esnafları dolaşarak, ilçede bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnaf?

Kapaklı 17.11.2017 20:28:00 0
Zabıtadan pazarcı esnafına sıkı denetim

HER KONUDA DENETLENİYOR

 

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetimlerde, satışa sunulan ürünlerin etiket kontrolünü, pazarcıların satış yaptıkları tezgahların belirlenen mevcut çizgi dışına taşırmaması, pazarın ve tezgahların düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığını kontrol ediyor. Ayrıca ekipler terazileri denetleyerek etiket kontrolü yapıyor.

 

EKİPLER UYARDI

 

Zabıta ekipleri kontroller sırasında esnafları Pazar kuralları hakkında bilgilendirerek esnaflarımızın çevre kirliliğine karşı daha duyarlı olmalarını ve satışlarını yüksek ses ile yapmamaları konusunda uyardı.

 

‘’DENETİMLER TİTİZLİKLE DEVAM EDECEK’’

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Pazar esnafımız ile Kapaklı halkını en iyi ortamda buluşturmak, tüketici haklarını korumak, vatandaşlarımızın maddi açıdan zarara uğramamaları ve pazar düzenini sağlamak için gerçekleştirilen denetimlerin titizlikle devam edeceğini ' söyledi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10