Milletvekili Doğan'dan Yüceer'e geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve partililer Optimed Hastanesinde başarılı bir boyun fıtığı ameliyatı geçiren CHP Tekirdağ Millet

Çerkezköy 17.11.2017 20:30:00 0
Milletvekili Doğan

GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU.

 

Dün saat 16.30’da gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve partilileri Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Opr.Dr. Ayhan Arslan, Hastane Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Hastane Başhemşire Sevda Sümbül ve doktorlar tarafından kapıda karşılandı. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve eşi Kamil Yüceer ile bir süre sohbet edip moral veren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, yetkililerden Yüceer’in sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Yüceer’in sağlık durumunun iyi olduğunu kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan “ Çok değerli arkadaşım Candan hanıma geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Çok şükür kendisinin sağlık durumu da morali de gayet iyi” diyerek Yüceer ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Tekirdağ Milletvekili Yüceer “ Dört saat süren başarılı bir boyun fıtığı ameliyatı geçirdim. Sağlık durumum şuan gayet iyi ve odamda istirahat ediyorum.  Başta Sayın Milletvekilim sizleri ve rahatsızlığım nedeniyle hastaneye ziyaretime gelen, telefonla arayan, çiçek göndererek geçmiş olsun dileklerini ileten ve hayır duasında bulunan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. Herkese minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10