'Gözden Gönüle Yürüyen Kareler' fotoğraf sergisi meraklıları bekliyor

Doğa gezginlerinin oluşturduğu 'Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu' tarafından topluma doğa ve sağlığın önemini hatırlatmak amacıyla düzenlenen 'Gözden Gönüle Yürüyen Kareler' fotoğraf sergisi ?

Çorlu 24.11.2017 08:24:00 0

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çorlu Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen doğa temalı 'Gözden Gönüle Yürüyen Kareler' fotoğraf sergisi açılışında Çorlu Belediye Başkanvekili İskender Coşkun ve Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan'ın katıldığı ve Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu adına küratörlüğünü Erdal Kocaman'ın yaptığı sergide Ferrah Nur Dündar manipülasyon fotoğrafları ile İlhan Yılmaz, Hülya Perin ve Çorlu Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Fahri Sümer'in doğa fotoğrafları yer aldı.

 

‘’BİREYLER MAALESEF SAĞLIKLARI İÇİN ÇABA SARF ETMİYOR’’

 

Çorlu Belediyesi olarak bu tür projeleri ve çalışmaları her zaman desteklediklerini belirten Çorlu Belediye Başkanvekili İskender Coşkun; ‘’Çorlu merkezli 'Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu'na emeklerinden ötürü teşekkür etti. Başkanvekili Coşkun doğayla iç içe yaşamanın sağlık üzerindeki etkilerinin herkes tarafından bilindiğini ancak toplumun doğayla iç içe olamadığını ve günlük keşmekeşin içinde hayatın sürüp gittiğini, bu süreç içerisinde bireylerin maalesef sağlıkları için çaba sarf etmediklerini ifade etti.   Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan ise, hastane yönetimi olarak hastane içerisinde oluşturdukları sanat galerisiyle daima sanatın yanında olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

‘’HASTALAR ÜZERİNDE OLUMLU ETKİ YARATMAK İSTİYORUZ’’

 

Sergi küratörü Erdal Kocaman yaptığı açıklamada, doğa temalı sergi ile sağlık sorunlarıyla geldikleri hastane ortamında sergilenen görsel sanat eserleriyle hastalar üzerinde olumlu etki yaratmak istediklerini belirterek Çorlu merkezli 'Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu' olarak doğa bilincinin oluşması için mücadele ettikleri söyledi. Serginin sonunda fotoğraf sahiplerine günün anısına plaket takdim edildi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10