Kapaklı'ya Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği açıldı

Özel Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Cumhuriyet Mahallesi Erbay Plaza'da düzenlenen tören ile önceki gün açıldı. Dünya Diş Hekimleri gününe de denk gelen polikliniğin aç?

Kapaklı 24.11.2017 08:32:00 0
Kapaklı

“BU GÜNE DENK GETİRMEK İSTEDİK”

 

Törende konuşma gerçekleştiren Özel Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi ve aynı zamanda Diş Hekimi olan H. İsmet Yasal, ”Kapaklı’ya güzel bir poliklinik oluşturarak güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz. Açılışı 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri gününe getirmek istedik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Yasal’ın ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Kapaklımız yapılan yatırımlar ile her geçen gün daha da büyüyor ve gelişiyor. Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik diyor sevgili Yunus Emre. İşte bizde Kapaklı'da bu anlayışla çalışıyoruz. Tek amacımız halkımızın gönlünü yapmak, kalbini kazanmaktır. Ben Öncelikle 22 Kasım Diş Hekimliği gününde böyle güzel bir polikliniğin açılışını yapmaktan ayrı bir mutluluk duyduğumu özelikle ifade etmek isterim ve bu güzel polikliniği ilçemize kazandıran yatırımcılarımıza da sizlerinde huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sevgili dostlar, özellikle her yaştan kişinin yaşadığı ağız diş ve dişeti rahatsızlıkları birçok hastalığın belirtisi olabilir. Diş ve dişeti hastalıkları sindirim sistemi, solunum sistemi hatalıklarına, kalp kapak hastalıklarına neden olabilir. Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında, tüm diş hekimlerimizin yaptığı çalışmalar, büyük önem arz etmektedir. Özellikle çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak diş hekimlerimiz ile ailelerin yanı sıra hepimizin ortak sorumluluğudur. Diş sağlığı gibi insani ve kutsal bir görevi yerine getiren başta ilçemizde görev yapan diş hekimlerimiz olmak üzere tüm diş hekimlerimizin ‘22 Kasım Diş Hekimleri Günü’ kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyor ve polikliniğimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

MANDALI İLK HASTA OLDU

 

Konuşmaların ardından polikliniğin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hastalara bakım gösterilen üniteleri tek tek gezerek bilgiler aldı. Törenin resmi açılışından sonra diş röntgeni çektiren Başkan Mandalı, aynı zamanda polikliniğin resmi olarak ilk hastası oldu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10