ÇTSO Sosyal Bilimler Lisesi Milli Eğitime devredildi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ambardere'deki kampüs alanına yaptırılan ve kaba inşaatı ile çatısı tamamlanan sosyal bilimler lisesinin milli eğitime teslim protokolü imzalandı.

Çerkezköy 24.11.2017 08:40:00 0
ÇTSO Sosyal Bilimler Lisesi Milli Eğitime devredildi

DÜN PROTOKOL İMZALANDI

 

Dün saat 13:00’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Seymen, Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün, ÇTSO Meclis Üyesi Göksel Bozdağ ve Genel Sekreter Hakan Gel katıldı.

 

“ÇATISI VE KABA İNŞAATI YAPILDI”

 

Protokol öncesi konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi’nin kaba inşaatı ve çatısı yapıldı. Bugün onun teslim protokolünü imzalıyoruz. Teknik heyet eksiksiz, hatasız, protokole uygun bir şekilde teslim edilebileceğini belgeledi” diye konuştu.

 

İMZA ALTINA ALINDI

 

Okulun tamamlanma projesinin bütçesinin geldiğini kaydeden Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan “ Okulun keşfi yapılacak. Çevre düzenlemesi ve spor tesis alanlarının da dahil olduğu tamamlama projesini ihale edeceğiz. İnşallah en kısa zamanda sosyal bilimler lisesini eğitim öğretim kazandıracağız” dedi. Konuşmaların ardından protokol Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından imza altına alındı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10