Temizlik Ekiplerinin "Yaprak Mesaisi"

Çerkezköy Belediyesi  Temizlik İşleri Müdürlüğü sonbaharın gelmesiyle birlikte cadde ve sokaklardaki yaprakları temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Çerkezköy 27.11.2017 19:09:00 0
Temizlik Ekiplerinin "Yaprak Mesaisi"

ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

 

"Hazan" mevsimi sonbahar, birçok kişi için büyülü güzellikleri ifade ederken, temizlik ekipleri için yoğun emek ve mesai anlamına geliyor. Ekiplerin eylül ayı ortalarında başlayan yoğun dönemi, kasım ayında zirve yapan yaprak dökümünün sürdüğü aralık ayı ortalarına kadar devam edecek. Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sonbaharın en önemli özelliği olan ve havaların soğumasıyla birlikte dökülmesi hızlanan kurumuş yaprakları yerlerden toplamak için, cadde ve sokaklarda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

“ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri “ Sonbaharın gelmesiyle birlikte cadde ve yol kenarlarında bulunan ağaçlardaki yaprakların sararıp kuruyarak yerlere düşerek birikmesi ile birlikte çöp haline dönüşen yaprak temizleme çalışmalarını ilçe genelinde cadde, sokak , park,okul çevreleri ve site önlerinde temizlik çalışmaları yapıyoruz. Yapılan bu çalışmalar ile daha temiz bir ilçe olmak için özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye başkanımız da temizlik konusunda çok hassas ve yıl içinde bu tür çalışmalarımız aksatılmadan devam ediyor” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10