Öğrencilere trafik levhalı güvenlik önlemi

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından okul önlerinde güvenliği sağlamak amacıyla okulların etrafına trafik uyarı levhaları konuldu.

Marmara Ereğlisi 28.11.2017 20:53:00 0
Öğrencilere trafik levhalı güvenlik önlemi

CAN GÜVENLİĞİ AÇISINDAN ÖNLEM ALINDI


Öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde giriş çıkışlarını sağlamak, bununla birlikte olabilecek trafik kazalarının da önüne geçmek amacıyla öğrencilerin can güvenliği açısından gerekli önlemler alınarak Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, okul önlerine ve çevresine trafik uyarı levhaları konuldu.

 

‘’SÜRÜCÜLERİMİZİN DE DİKKATLİ OLMALARI GEREKMEKTEDİR’’

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçedeki tüm okulların önlerine öğrenci geçişi ile hız sınırını belirten trafik levhaları takılarak okul önlerindeki trafik güvenliğinin sağlanmasını planladıklarını belirterek; ‘’Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, Marmaraereğlisi İlçe merkezi ve mahallelerimizde bulunan bütün okulların önlerine ve çevrelerine olası bir kazanın önüne geçebilmek için uyarıcı trafik işaret levhaları koydu bu uyarı levhaları ile öğrencilerimizin okula geliş gidişlerindeki trafik güvenliğini sağlamak en önemli hedefimizdi’’ dedi. Başkan Uyan; ‘’Yapılan bu çalışma ile öğrencilerimiz başta olmak üzere yayaların ve araç sürücülerinin güvenliğini önemsiyoruz. Sürücülerin de hız limitlerine uygun hareket etmeleri, trafik işaretlerine uymaları gerekmektedir. Sürücülerimizin, sadece okul önlerinde değil, her zaman dikkatli bir sürüş yapmalarını istiyor, asıl uyarı ve sınırlamanın, kişinin kendisinde olduğunu hatırlatıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10