1911 Çerkezköyspor liderliği tek golle geri aldı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, erteleme karşılaşmasında evinde son haftaların yükselişte olan takımı Edirnespor'u konuk etti.

28.11.2017 20:55:00 0
1911 Çerkezköyspor liderliği tek golle geri aldı

İlk devreyi Ali Rıza’nın ayağından bulduğu golle önde tamamlayan temsilcimiz, rakibi karşısında ikinci devre zorlanmasına rağmen üstünlüğünü koruyarak önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı. Temsilcimiz elde ettiği galibiyet ile tekrar liderliğe yükseldi.

 

14.00’DE OYNANDI

 

Dün saat 14.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor  Sedat, Salih, İsmail, Hakan, Burak, Hüseyin, Etogo, Ünal, Mesut, İlyas ve  Ali Rıza kadrosu ile mücadele ederken, Edirnespor ise karşılaşmaya İbrahim, Fatih, Feyzullah, Kemal Emre, Yunus, Cihan, Yunus, Uğur, Sabur, Metin, Murat ve Moussa Mariko kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Taraftarının desteği ile maça iyi başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Edirnespor ise ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren temsilcimiz arzuladığı golü erken buldu. Sağ kanattan gelişen atakta yaşanan karambolde topu iyi takip eden son haftaların başarılı ismi Ali Rıza Gündüz şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip Edirnespor ise ataklar geliştirse de bir türlü beraberlik sayısını bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

İKİNCİ YARI EDİRNESPOR ETKİLİ OLDU

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olan taraf Edirnespor oldu. İleride Sagur ve Mariko ile etkili olan Edirnespor, Çerkezköyspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar üretti. Savunmada hata yapmak istemeyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor az adamla yakaladığı Edirnespor savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın 70.dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Etogo’nun pasında İlyas önemli bir fırsattan yararlanamadı. 78’inci dakikada konuk ekip Edirnespor ise Yunus ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Karşılaşmanın 82.dakikasında ceza sahası dışından Metin’in sert vuruşunu kaleci Sedat iki hamlede kontrol etti. İkinci devre tek kale bir futbol ortaya koyan konuk ekip Edirnespor kalan dakikalarda kaleci Sedat’ı geçemedi. Dört dakikalık uzatma devresinde de gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Hafta sonunda rakiplerinin galip gelmesiyle birlikte üçüncü sıraya gerileyen temsilcimiz elde ettiği galibiyet ile puanını 22 yapıp liderliği tekrar eline geçirdi.

 

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

 

Karşılaşmayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, kurum müdürleri, Edirnespor Başkanı Savaş Üner izlerken. taraftar grubu Cad’Deliler de 90 dakika boyunca takımını destekledi. Karşılaşmanın ardından 1911 Çerkezköyspor oyuncuları galibiyetin sevincini kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştı.

 

CANLI YAYINLANDI

 

Karşılaşma 90 dakika boyunca Çerkezköy Haber, Marmara Haber ve T Haber facebook sayfasından canlı yayınla sporseverlerle buluştu. Karşılaşmanın ardından maçı anlatan Furkan Akar ve Yavuz Soydan’ın sorularını yanıtlayan 1911 Çerkezköyspor Kaptanı Sedat Çolak “ Doğru konuşmak gerekirse rakip bugün bizden üstün oynadı diyebiliriz. Arkadaşlarım bugün çok iyi mücadele etti. Çok fedakarlıklar yaptı diyebilirim. Çok iyi insanlar. Sahaya çıktıklarında ‘Aslan’ gibi mücadele ediyorlar. İkinci yarı Edirnespor’un gole ihtiyacı vardı. Bizim skoru korumaya ihtiyacımız vardı. Biz maçı 1-0 kazandığımız için mutluyuz. Burda bir iki yönetici ile Belediye Başkanı ile olmaz. Çerkezköyspor’a herkesin sahip çıkması gerekiyor. Herkes sahip çıkarsa takıma çok büyük işler yapabiliriz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10