Çerkezköy Yıldırım'ı ağırlayacak

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu bugün bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy

Çerkezköy 29.11.2017 10:13:00 0
Çerkezköy Yıldırım

POTALARIN AÇILIŞINI YAPACAK

 

1998 yılından beri aralıksız olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığını yürüten Aziz Yıldırım, başkanlık görevi sürecinde ilk kez Çerkezköy’e gelerek Fenerbahçeliler’in yanı sıra iş adamları ile Çerkezköy Butçular Sokak’ta bulunan Mekan Coffee & Bistro’da kahvaltıya katılacak. Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği’nin davetlisi üzerine Çerkezköy’e gelecek Başkan Aziz Yıldırım kahvaltının ardından Kızılpınar Mahallesi’ne geçerek Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından gerçekleştirilen “ 1907 okul 1907 pota projesi” kapsamında dört okulda dernek üyeleri Engin Baysak ve Vedat Özkan tarafından yaptırılan potaların açılış törenine katılacak. Kahvaltıya koyu Fenerbahçe taraftarı olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın da katılması bekleniyor.

 

TARAFTARLARI DAVET ETTİ

 

Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak’ın yaptığı açıklamada “ Kulüp Başkanımız Aziz Yıldırım’ın taraftarla buluşması 30 Kasım Perşembe günü  saat 09.30’da, Butçular Sokak’ta hizmet veren Mekan Coffee & Bistro’da gerçekleşecek. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Mekan Coffee & Bistro’da gerçekleşecek ziyaretine tüm Fenerbahçe sevdalıları ve Çerkezköylüler davetlidir” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10