Aziz Yıldırım Çerkezköy'de taraftarlarla buluştu

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere yönetim kurulu üyeleriyle birlikçe Çerkezköy'e geldi.

Çerkezköy 2.12.2017 08:20:00 0
Aziz Yıldırım Çerkezköy

Taraftarlar ile kahvaltıda bir araya gelen Yıldırım daha sonra, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından gerçekleştirilen "1907 Okul 1907 Pota Projesi" kapsamında Çerkezköy Kızılpınar’da yaptırılan ve Yalova'da yaptırılan potanın açılışına katıldı.

 

KAHVALTIYA KATILDI

 

1998 yılından beri aralıksız olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığını yürüten Aziz Yıldırım, başkanlık görevi sürecinde ilk kez Çerkezköy’e geldi. Yıldırım’a bu ziyarete Fenerbahçe hukuk işleri ve dış ilişkiler Sorumlusu Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Fenerbahçe kulübü yöneticileri eşlik etti. Yöneticiler Kızılpınar İlkokulu ziyareti öncesinde Çerkezköy’de Mekan Cafe’de, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahay Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak, Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin ve taraftarlarının bulunduğu kahvaltıya katıldı.

 

FORMA HEDİYE ETTİ

 

Kahvaltının ardından Yıldırım, günün anısına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya üstünde isimlerinin ve futbolcuların imzalarının yer aldığı 59 numaralı formayı günün anısına hediye etti. Taraftarın büyük ilgisiyle karşılaşan Yıldırm, taraftarlarla tek tek fotoğraf çekinirken, kulübe üye olan taraftarların üyelik sözleşmelerini imzaladı. Başkan Yıldırım, daha sonra Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki Eğitm Merkezi’ni ziyaret ederek öğrencilerin çalışmalarını inceledi. Öğrenciler Başkan Yıldırım’a el yapımı Fenerbahçe arması hediye etti.

 

POTALARIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Yıldırım daha sonra ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Basına kapalı devam eden toplantıda koyu Fenerbahçe taraftarı olan Başkan Akay ile sohbet eden Yıldırım, Kızılpınar Mahallesi’ne geçerek Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından gerçekleştirilen “ 1907 okul 1907 pota projesi” kapsamında dört okulda dernek üyeleri tarafından yaptırılan potaların açılış törenine katıldı. İlçe merkezi ve mahallelerde yapılan bu potaları temsilen Kızılpınar İlkokulu bahçesinde bir tören düzenlendi. Bölgedeki Fenerbahçe Şube ve dernek yöneticileri, kongre üyeleri ve taraftarlarının desteğiyle kurulumları yapılan potaların açılış törenine Fenerbahçe Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay ve Fenerbahçe Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur, Fenerbahçe Dernekler Masası Sorumlusu Murat Boyraz, Hedef 1 Milyon Üye Proje yöneticileri Miraç Çam, Selma Görencan, Sema Yula’da katıldı. Açılış töreninde öğrencilere Fenerbahçe ve Ay yıldızlı bayraklar dağıtıldı. Minik öğrenciler tarafından ‘En Büyük Başkan Aziz Başkan’ sözleriyle karşılanan Yıldırım, ardından potaların açılışını gerçekleştirdi.

 

“SOSYAL SORUMLULUK PROJESİDİR”

 

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yetkilileri yaptıkları açıklamada “ Bu proje Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün Türkiye’nin dezavantajlı bölgelerinde yaşayan çocukları ve gençleri basketbol sporu ile tanıştırmak amacıyla bahçesinde potası olmayan 1907okula basketbol potası kurulmasını ve basketbol topu hediye edilmesini hedefleyen sosyal bir sorumluluk projesidir. Proje kapsamında çocuklara, sporun fiziksel ve sosyal faydalarını anlatıp onları düzenli spor yapmaya teşvik etmek için hayatı öğrenmeye başladıkları okullarına, basketbol potaları kuruluyor. Böylece çocukları ve gençleri basketbol sporu ile küçük yaşlarla tanıştırmayı ve ülkemizin yarınları olan bu gençlerin geleceğe umutla bakmalarını hedefliyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10