Vatandaşlarda 61 milyon hayali

Milli piyango her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı özel çekilişinde bir milyon artış yaparak 61 milyona ulaştı. Çerkezköylü seyyar milli piyango satıcıları her yıl yılbaşında olduğu

Çerkezköy 4.12.2017 20:32:00 0
Vatandaşlarda 61 milyon hayali

BÜYÜK İKRAMİYENİN İLÇEMİZE ÇIKMASINI ÇOK İSTİYORUM

 

Çerkezköy’de yaklaşık 23 yıldır milli piyango bayiliği yapan İsmail Garip, “Her yıl milli piyango yılbaşı özel çekilişinde sattığım biletlerde büyük ikramiyenin bana isabet etmesi beklentim var. Herkes günün şartlarında daha iyi bir yaşam sürdürmek için özellikle şans oyunlarından beklenti içinde oluyor.Bu nedenle milli piyangonun yılbaşı özel çekiliş ikramiyesi, diğer ikramiyelerin en büyüğü olması nedeniyle de bu özel çekilişe her yıl rağbet artıyor.Bugüne kadar  sattığım biletlere en büyük ikramiye olarak 200 bin ile 250 bin TL. çıktı. Eğer bu yıl en büyük ikramiye olan 61 milyon, ya da yarısı veya çeyreği çıkarsa benim satışlarımda diğer çekilişlerde artacaktır.”dedi.

 

SAHTE BİLETLERE DİKKAT

 

Çerkezköylü 30 yıllık Milli Piyango Bayii Sahibi Mehmet Akça  vatandaşları sahte milli piyango biletleri konusunda uyarıda bulunarak“ Milli piyangonun her yıl yılbaşı özel çekilişinde en büyük ikramiye koyması nedeniyle bazı sahtekar piyasaya sahte bilet sürüyor. Bu nedenle milli piyango bileti alacak vatandaşlar tanıdık bildik ve devamlı aldıkları yerden alsınlar. Bu yıl büyük ikramiye 61 Milyon TL. tam bilet 60.00Tl.yarım bilet 30.00 TL. ve çeyrek bilet 15.00Tl’den satışa sunuldu.Her yıl olduğu gibi bu yılda en çok çeyrek bilet rağbet görüyor.Temennim büyük ikramiyenin Çerkezköy’e çıkmasıdır.”diye konuştu.

 

UMUT KAPISI

 

4 yıldır  Milli Piyango bayiliği yaptığını belirten  Recep Pekmez ise, Milli piyango insanların hayallerini gerçekleştiren bir şans oyunu olması, özellikle yılbaşı özel çekiliş ikramiyesi için normal çekilişlerin 20-21 katı büyük ikramiyenin konması  dolayısıyla herkesimin rağbet ettiği bir çekiliş. Çıkan büyük ikramiye sayesinde insanlar hayallerini fazlasıyla gerçekleştirmekte. Kısaca herkesin büyük bir umut kapısı.

 

BÜYÜK İKRAMİYEYİ KAZANAN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİR

 

20 yıllık seyyar milli piyango bayii Sadettin Gökgöz de, “Bu yıl milli piyango’nun Yılbaşı özel çekilişi 61 milyon TL olması nedeniyle bu rakam herkesin hayalini süslüyor.Bu rakam başlı başına bir servet ve insan bu para ile neler yapmaz ki, evi olmayan en lüks ev alabilir, otomobil alabilir çoluk çocuğunun geleceğini garanti altına alır. Güzel bir iş açabilir daha saymakla bitmeyen birçok hayalindekileri gerçekleştirebilir. Kısaca yaşamak isteyip de parasızlıktan yaşayamadığı hayatı en iyi şekilde yaşar.Tabi ki doğru ve iyi kullanmak şartı ile.Yılbaşı biletlerinin satışı yaklaşık bir hafta önce satışa çıkmasına rağmen talep oldukça fazla ve bu yıl önceki yıllara göre bu yılbaşı üzeri biraz daha fazla bilet satışı yapacağız. Temennim büyük ikramiye ilçemize bizim sattığımız biletlere isabet eder” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10