"Yeni yerde umduğumuzu bulamadık"

Çerkezköy Belediyesi'nin meydan genişletme çalışmaları kapsamında uzun yıllardır cumhuriyet meydanında faaliyet gösteren ayakkabı boyacıları Atatürk Caddesi'nde banka ATM'lerin yanın

Çerkezköy 4.12.2017 20:40:00 0

“YERİMİZ HEM DAR HEM İŞ YAPAMIYORUZ”

 

Lostra salonu sorumlusu olduğunu belirten Sabri Çıbuk, “Belediyenin bizim için yaptığı bu kapalı lostra salonuna yedi kişi zar zor sığıyoruz. Üstelik haftanın bir günü iş yapıyoruz diğer günler ise günde ya bir kişi ayakkabı boyatıyor ve çoğu zaman ise siftah yapamadan eve gidiyoruz. Burada gerçekten çok mağduruz ve hepimizin çoluk çocuğu var. Yeni yerimizin de ayak altı olmasına rağmen kimse uğramıyor.  Oysa eski yerimiz daha hareketliydi ve boş kalmıyorduk” dedi.

 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BİZE SAHİP ÇIKMASINI BEKLİYORUZ”

 

Sabri Çıbuk “ Burası yapılmadan önde eski yerimizin yıkılacağını ve eski yerimizin yanında bize yer yapılacağı sözü verilmişti. Ancak ne oldu bilmiyoruz. Oradaki işyeri sahiplerinin itirazı sonrası olmuş olacak ki bize burası hazırlandı. Biz burada altı metre karelik bir yere yedi kişi tezgahlarımızla sığmıyoruz ve her gün bir birimizle kavga eder olduk. Korkumuz kavga sonucu bir birimize zarar verecek olmamız. Bu nedenle ya burayı biraz daha genişletsinler ya da bize eski yerimizin yanında bir yer yapsınlar. Bizim iş insanların en çok gezinti yaptığı yerlerde olmalı burası her ne kadar cadde boyu olsa da biraz sapa kalıyor insanlar transit geçiyor. Bu konuda belediye başkanımızın bize sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10