Çınar: Yeni bir Tekirdağ yaratalım

Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa Meclis Üyesi Sabri Çınar, Tekirdağ'ın en büyük sorunlarından biri olan çarpık kentleşmeyi 'Yeni bir Tekirdağ yaratarak yok edebiliriz' diye konuşt

Süleymanpaşa 13.12.2017 20:19:00 0
Çınar: Yeni bir Tekirdağ yaratalım

“TEKİRDAĞ İNSANI CESARETLİ İNSANLARDIR”

 

Büyükşehirler çarpık kentleşme kaosundan yeni şehir yaparak kurtulduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa Meclis Üyesi Sabri Çınar, “Büyükşehir statüsünde olan ve çok göç alan çarpık kentleşmenin olduğu iller de yeni şehir kurarak bu kaosu çözüyorlar. Yaşadığımız çağda her şey proje ile oluyor.  Tekirdağ’da da bu şekilde bir çalışma yapılarak şehrimizi rahatlatabiliriz. Bunu Tekirdağ’da yapabilecek cesaretli kişiler var. Tekirdağ’ın insanı cesaretli insanlardır. Yeter ki güvenilsin” açıklamasında bulundu.

 

“TEKİRDAĞ O TARAFA KAYACAK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Binasının yerinin doğru olduğunu belirten Sabri Çınar, “Ekrem Eşkinat’a ‘Süleymanpaşa Belediyesini Tekirdağ’ın kuzeyinde yapalım. Yeni bir şehir oluşturup, insanları iç içe yaşamaktan çıkartalım’ dedim. Ama Eşkinat öyle düşünmüyor. Mesela  Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeri çok doğru bir yer. Tekirdağ o tarafa doğru kayacak. Tiyatro, konferans verilecek bir salonumuz yok. Kültür merkezimiz yok. Modern şehir böyle mi olur? Eskişehir’i örnek alıyorlar. Ama hiçbir şey yapmıyorlar. Heykel yapıyoruz. Gel heykel yapalım ama rekorlu bir heykel yapalım. Herkesin dilinde olacak bir şey yapalım. Kısaca yeni bir Tekirdağ yaratalım” diye konuştu.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10