BAL'da ilk devre tamamlanıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.grupta ligin ilk devresi oynanacak karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Son iki hafta aldığı mağlubiyetlerle üçüncü sıraya gerileyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor d

15.12.2017 21:30:00 0
BAL

Lider Altınova Belediyespor ise evinde Yeni Çanspor’u mağlup ederek ilk devreyi lider tamamlamak isteyecek.

 

ÜÇÜNCÜ SIRADAYIZ

 

Ligde 13.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Son iki hafta aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışında ağır yara alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligde 22 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise oynadığı 11 karşılaşmada üç galibiyet dört beraberlik ve dört yenilgi ile 13 puanla onuncu sırada yer alıyor.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Pazartesi gününden itibaren Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor maçı hazırlıklarına başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu “ Son iki hafta yaşadığımız mağlubiyetlerle birlikte zirve ile aramızda beş puan oluştu. Bu hafta rakibimizi mağlup ederek üzerimizdeki kara bulutları atmak istiyoruz. Ben futbolcularımızın bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılacakları düşüncesindeyim. Ligin ilk devresini üç puan ile tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

 

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile 1911 Çerkezköyspor Alemdağ Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı ise Kadir Özgöde yönetecek. Özgöde’nin yardımcılıklarını ise Arzu Görgün, Eray Karmil ve Safa Bozdağ yapacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Geçtiğimiz hafta temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’u mağlup ederek zirveye çıkan Altınova Belediyespor ise evinde üç galibiyet iki beraberlik ve altı yenilgi alarak 11 puana sahip Yeni Çanspor’u konuk edecek. Altınova Belediyespor ise ligde oynadığı 11 karşılaşmada dokuz galibiyet ve iki yenilgi elde ederek 27 puanla lider durumda bulunuyor. Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı ise Engin Uğur yönetecek. Uğur’un yardımcılıklarını ise Mustafa Altuntaş, Furkan Kocayıldız ve Gündeniz Gürtay yapacak.

 

UZUNKÖPRÜSPOR GAZİOSMANPAŞA’YI KONUK EDECEK

 

Ligde oynadığı 12 karşılaşmada yedi galibiyet, dört beraberlik ve tek yenilgi alarak 25 puanla ikinci sırada yer alan Sultangazispor ise haftayı bay geçecek. Ligde  17 puanla dördüncü sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor ise deplasmanda 15 puanla yedinci sırada bulunan Uzunköprüspor’a konuk olacak. Zeki Erdem Şen, Oğuzhan Yiğit Karpuz, Hakan Adlı ve Bahadır İleri’nin yöneteceği karşılaşma Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak. Pazar günü oynanacak karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

TRAKYA DERBİSİ ÇORLU’DA

 

Son iki hafta elde ettiği galibiyet ile büyük moral bulan Çorluspor 1947 trakya derbisinde beş puanla ligin dibinde yer alan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Çorluspor 1947 oynadığı 11 karşılaşmada dört galibiyet iki beraberlik ve beş yenilgi elde ederek 14 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor.  Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Habibe Yorgun, Şuayip Bayhan Yeşil, Melih Dökümcü ve Burak Şahin yönetecek.

 

BÜTÜN KARŞILAŞMALAR PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

 

Son haftalarda aldığı puanlarla sekizinci sıraya çıkan Çıksalınspor ise evinde oynadığı karşılaşmalarda beş galibiyet, bir beraberlik ve beş yenilgi alarak 16 puanla beşinci sırada yer alan Edirnespor’u konuk edecek. İstanbul Beyoğlu Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Samet Kaan Keskin’in yöneteceği karşılaşmanın yardımcılıklarını ise Gürkan Kırabakan, Lale Aksaç, Halil Uysal yapacak. Ligde 16 puanla altıncı sırada bulunan Bigaspor ise hafta sonunda evinde sekiz puanla on ikinci sırada bulunan Yalova Kadıköyspor’u konuk edecek. Mete Aylıoğlu, Ümit Malak, Göktuğ Hazar Erel, Kayhan Ayyıldız’ın yöneteceği karşılaşma ise Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de başlayacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10