İtfaiye personeli 15 bin öğrenciyi bilinçlendirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri her türlü acil olaya zamanında ve doğru bir şekilde müdahale etmek, can ve mal kaybını asgari düzeyde tutarak afet ve yangınlar kon

Tekirdağ 15.12.2017 21:33:00 0
İtfaiye personeli 15 bin öğrenciyi bilinçlendirdi

YANGIN ÖNCESİ VE SONRASI YAPILMASI GEREKENLER ANLATILDI

 

İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Çerkezmüsellim Ortaokulu ve İlkokulu öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilerine yönelik eğitim gerçekleştirildi. İtfaiye personelleri öğrencilere verdiği eğitimlerde, itfaiye teşkilatı, yangından korunma ve yangın anında yapılması gerekenler, yangın öncesinde alınması gereken tedbirler ve yangın sonrasında da yapılacaklar anlatarak öğrencilerin soruları da yanıtladı.

 

EĞİTİMLER YIL SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

 

İtfaiye personelleri, okulda ve sokakta, hayatın her yerinde doğal afet ve kaza riskiyle karşı karşıya kalınabileceği noktasına değinerek bu nedenle yangına, doğal afetlere, trafik kazalarına karşı önleyici tedbirler almanın gerekliliğini vurguladı. Ekipler, ayrıca velilere yönelik olarak da evde yangın güvenliği hakkında bilgiler verdi. Öte yandan 2017 yılı içerisinde çoğunluğu öğrenci olmak üzere yaklaşık 15 bin kişiye itfaiye eğitimi verilirken, eğitimlerin yılsonuna kadar periyodik aralıklarla devam edeceği belirtildi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10