Türker: 50 yataklı ek bina yapacağız

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker ve Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Gazeteci Şaban Kardeş'e Barboros Caddesi

Çerkezköy 19.12.2017 22:20:00 0
Türker: 50 yataklı ek bina yapacağız

Ziyarette konuşan Türker “ Mevcut hastanenin yanında bulunan otoparka 50 yataklı ek bina yapacağız” dedi.

 

“BÜYÜK KATKILARINIZ OLDU”

 

Yeni yerine taşınan Çerkezköy Haber Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydeden Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Ahmet Türker” Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesi olan Çerkezköy Haber’i yaptığı yeni yatırımları yerinde görmek istedik. Haber Gazetesinin Çerkezköy’e basın medya konusunda büyük katkıları oldu. Gazetenin ekibini uzun yıllardır tanıyoruz. Sizleri ulusal basına hizmet edecek yatırımlar bekliyoruz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten ötürü teşekkür eden gazeteci Şaban Kardeş “ Sizlerde bizlerde insana ve kamuya hizmet ediyoruz. Gelecek nesillere sağlıklı toplum, özgür bir ülke için çalışıyoruz ve istihdam sağlıyoruz. Ziyaretimize gelen kamu kuruluşu temsilcilerimiz sorumluluklarımıza sorumluluk katıyorlar.Bu bilinç ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sorumluluğumuzu layıkıyla yapacağız. Bugün gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten ötürü de teşekkür ediyorum” dedi.

 

“50 YATAKLI EK BİNA YAPACAĞIZ”

 

Mevcut hastanenin yanında bulunan otoparka 50 yataklı ek bina yapacaklarını kaydeden Türker “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi ile yapacağımız görüşmelerin ardından projeye bahar ayında başlamayı hedefliyoruz. Özel İrmet Hastanesi olarak Çerkezköy’ün vizyonunu sağlık konusunda artırdık. Özellikle son dönemlerde yurt dışından hastalarımız hastanemize gelip tedavi ve ameliyat oluyorlar. Hedefimiz ise hızla büyüyen Çerkezköy’e uyum sağlayacak kısa sürede demode olmayacak yatırımlar yapmaktır” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10