Akşener: Türkiye'ye İYİ geleceğiz

İYİ Partiyi kurduktan sonra çalışmalarına devam ederek yurt gezilerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün de il başkanlık binasının açılışını yapmak üzere TekirdaÄ

Tekirdağ 21.12.2017 22:01:00 0
Akşener: Türkiye

 İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve partililer tarafından karşılanan Akşener’e vatandaşın yoğun ilgisi oldu.

 

"KADINLARA UZANAN ELİ KIRARIM"

 

Tekirdağ’da kadınlara özel yapılan toplantıda kadınlarla bir araya gelen Akşener gündemi değerlendirdi. Kadınlara seslenen Akşener “ İYİ Parti, bir kadın partisidir ve kadınları iktidara getirecek. Kadınların aşı açık-kapaşı kavgasını kendine dert edinen erkekler bunu kullandı. Bugün bu tartışmalar aşıldı ama şimdi de kadınlarımız sokaklarda rahat dolaşamaz oldu. Zamanında yaptığım bir konuşma için hakkımda bir fezleke düzenlenmişti. Ben başı kapalı bir kadının örtüsüne uzanan eli de başı açık bir kadının saçına uzanan eli de kırarım. Kadınları birbirine düşüren adamların ipliğini pazara çıkaracağım. İşte İYİ Parti bizi yöneten erkeklerin dayattığı bu ayrıştırmanın önüne geçecek” diye konuştu

 

TEKİRDAĞ'DA COŞKULU AÇILIŞ

 

Genel Başkan Meral Akşener, konuşmasının ardından çok sayıda partiliyle birlikte, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı binasının açılışına geçti.  Parti binası önünde toplanan binlerce partiliye hitap eden Akşener, burada Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk'e sahip çıkacaklarının vurgusunu bir kez daha yaptı. Konuşmasını kısa tutan Akşener, kurmaylarıyla birlikte kurdele kesimine geçti. Parti binasının açılışının ardından binayı gezen Akşener ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları, vatandaşlarla sohbet etti. Akşener, daha sonra  parti binasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

 

“TÜRKİYE’YE İYİ GELECEĞİZ”

 

Akşener “Soğuk bir havada vatandaşlarımız bizi yalnız bırakmadı. Durum çok iyiydi biz de iyiyiz inşallah sizde iyi olacaksınız. Şu an yapılan anketlerde oyumuz yüzde 20,5. ANAR’ın anketlerinde adımız geçmiyor ama orada da durum buna yakın. Yandaş bir ankette dahi etkimiz belirgin. İYİ partinin ittifak ve baraj talebi yok. Biz yeni bir dil getirdik İYİ Parti dediğimiz gibi Türkiye’ye iyi gelecek” diye konuştu. Akşener daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayarak Tekirdağ’dan ayrıldı.  

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10