'Ahududu'ya yoğun ilgi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, komedinin en iyi örneklerinden biri sayılan " Ahududu" isimli tiyatro oyununu Çerkezköylü tiyatro severler ile buluşturdu.

Çerkezköy 21.12.2017 22:06:00 0

Tiyatroya yıllarını vermiş usta oyuncular Suna Keskin ve Melek Baykal’ın yer aldığı, Dünya’nın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tarihe geçen Ahududu, Tiyatrokare’nin yorumuyla tiyatro severlere keyifli dakikalar yaşattı.

 

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

 

Ekim ayında sahnelenirken bir oyuncunun rahatsızlanması sonucu yarım kalan oyun, önceki akşam Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda yeniden sahnelendi. Huzura kavuşturmak, yalnızlıklarından kurtarmak düşüncesi ile insanları zehirleyen Müşfike ve Mürşide kardeşlerin, onların çevresindekilerin hikayesini anlatan Ahududu oyunu ilgiyle izlenirken, oyun sonunda seyirciler usta sanatçıları ayakta alkışladı. Tiyatro severlerin büyük beğeni ile izlediği tiyatro oyununun sonunda Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından usta tiyatrocular Melek Baykal ve Suna Keskin’e teşekkür edilip, çiçek takdim edilirken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay böylesine güzel bir ekibi Çerkezköy’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

MERDİVENDE İZLEDİLER

 

Dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tiyatro tarihine geçen ve Tiyatrokare’nin yeni yorumuyla, Nedim Saban imzasıyla tekrar sahnelenen“ Ahududu” adlı oyunda Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban gibi usta isimler ile Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkin ve Bülent Seyran gibi tiyatro sahnelerinin birbirinden değerli oyuncuları bir araya geldi. Öte yandan salonda yer bulamayan izleyiciler ise oyunu merdivenlerde oturarak izlediler.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10