Kapaklı Belediyesi ile TÜM BEL-SEN toplu iş sözleşmesi imzaladı

Kapaklı Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında Kapaklı Belediyesi adına Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Malkara Belediyesi'nde görev yapan TÜM B

Kapaklı 22.12.2017 20:23:00 0
Kapaklı Belediyesi ile TÜM BEL-SEN toplu iş sözleşmesi imzaladı

İMZA TÖRENİ TOPLANTI SALONUNDA YAPILDI

 

Belediye toplantı salonunda yapılan toplu iş sözleşmesinin imza törenine; Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, TÜM BEL-SEN Tekirdağ Mali Sekreteri Umut Adak, Kapaklı Belediyesi Sendika Temsilcisi Şaban Atabek, Belediye Başkan Yardımcısı ve Mali Hizmetler Müdürü Nurcan Sönmez, Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serpil Sevgi ve Spor işleri müdürü Hüseyin Şahin katıldı.

 

‘’2018 YILI İŞ SÖZLEŞMEMİZİ İMZALADIK’’

 

İmza töreninde konuşma yapan TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı; “Sendikamızın kuruluşunun 27. yıldönümü olan bugün Kapaklı Belediyesi bünyesinde çalışan emekçi kardeşlerimiz için 2018 yılı iş sözleşmemizi imzaladık. Belediye Başkanımız İrfan Mandalı'nın personelimize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. İş sözleşmesi hayırlı olsun.” sözlerine yer verdi.

 

‘’PERSONELİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELEN EN İYİ ARTIŞI VARDIĞIMIZ ORTAK MUTABAKAT İLE GERÇEKLEŞTİRDİK’’

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da; “Belediyemizin maddi imkanları ve bütçesi ele alındığında personelimiz için elimizden gelen en iyi artışı vardığımız ortak mutabakat ile gerçekleştirdik. Bu artışı yıllık enflasyon beklentileri ve daha pek çok kriter ile günümüz şartlarına uygun hesaplamaları yaparak ve Belediyemizi zora sokmayacak bir biçimde yaptık. TÜM BEL-SEN üyesi personellerimize iş sözleşmesi hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10