Fatih Kaleli de  adaylığını açıkladı

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kaleli de  dün saat 09.30'da Hayri Batur Caddesi'nde faaliyet gösteren Çınar Bahçe Restaurant'ta düzenlediği kahvaltı

Çerkezköy 22.12.2017 20:27:00 0
Fatih Kaleli de  adaylığını açıkladı

Fatih Kaleli’nin kahvaltılı basın açıklamasında Lider Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu ve kooperatif yönetim kurulu üyeleri, İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever ve kooperatif yönetimi, Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatif  yönetimi,  25 Nolu Akarsu Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri  ve basın mensupları hazır bulundu.

 

Fatih Kaleli ile Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına daha öncede G.M.k.Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin,ardından Mevcut Oda Başkanı Mustafa As ve ardından da Fatih Kaleli’nin başkan adaylığını açıklamasıyla birlikte  başka aday çıkmaz ise yapılacak seçimde üç aday yarışacak.Fatih Kaleli programa katılanları oluşturduğu yönetim kadrosu ile birlikte karşıladı ve konukları ile tek tek ilgilendi.

 

BAŞKAN ADAYLIĞI TANITIM TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

 

Fatih Kaleli programda yaptığı konuşmasına şöyle başladı, “Değerli kooperatif başkanlarım  ve dernek başkanlarım,  kıymetli basın mensupları,  saygı değer meslektaşlarım, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası  başkan  adaylığı tanıtım toplantımıza  katılmanızdan dolayı  hepinize ayrı ayrı  teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz’’ dedi ve şöyle devam etti, “Hepinizin bildiği gibi Çerkezköy’ümüz , Kapaklı, Karağaç, Kızılpınar, Veliköyü ile  birlikte ülkemizin sanayisinde adeta lokomotif görevi görmektedir ve bununla birlikte gelen hızlı nüfus artışı ve şehirleşme ile hepimize geleceğe yönelik ağır sorumluluklar ve hizmetler yüklemektedir.İlçemizin ulaşım hizmetini büyük  bir disiplin  ve özveri ile yürüten siz kıymetli meslektaşlarım şerefli mesleğimizin asil  birer neferisiniz” dedi.

 

ADALETLİ BİR YÖNETİM KÖKLÜ BİR DEĞİŞİM İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

 

Kaleli konuşmasını şöyle  devam etti, “Sizlerden oluşturduğumuz kadroda her meslek dalından üyelerimize daha iyi  hizmet vermeyi hedefleyen bir yönetimle karşınızdayız. Bu kadro bölgemiz içinde yaşayan sorun ve sıkıntılara hakim durumdadır.Bizlere olan güveninize inanarak bu sorunları çözeceğimize inancımız tamdır. Meslektaşlarımızın içerisinden oluşturmuş olduğumuz kadromuz ile siz değerli üyelerimize adil bir şekilde çözüm üreten bir yönetim kuracağız. Aydınlık bir gelecek adaletli bir yönetim köklü bir değişim için tüm üye arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.”dedi ve Konuşmasının ardından seçimlere gireceği yönetim kurulu isim listesini  açıkladı.

 

FATİH KAELLİ’NİN SEÇİME GİRECEĞİ YÖNETİM KURULU İSİM LİSTESİ

 

M.Hanifi  Karataş,Nihat Yıldız,Ömer Taykesen,Ömer Akbaba,Murat Kalaycı,Ferhat Kara, Şanlı Özarda,Ali tektaş, Dursun Aksu,Önder Tatlı, Sayit Aygün,Bahattin  Uygun,Şahin Çevik,İsmail Bircan,Remzi Yılmaz,Yasin Durak, Mustafa Karataş,Mehmet Tüfek,Göksel Söğüt,İsak Demirci,Halis Aydın ve Bekir Bozurt.

 

Haber / Seyit SÜREN  .


0282 726 91 91
0282 747 65 10