Öğrenciler sahneye izleyiciler salona sığmadı

Çerkezköy Uğur Okulları 2017-2018 eğitim öğretim yılında dönemin yorgunluğunu biraz olsun atmak amacıyla sanat gecesi düzenledi.

Çerkezköy 22.12.2017 20:29:00 0
Öğrenciler sahneye izleyiciler salona sığmadı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası konferansa salonunda düzenlenen sanat gecesine Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, Okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

AÇILIŞ KONUŞMASINI MÜDÜR ZENGİNAL YAPTI

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sanat gecesinde açılış konuşmasını Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal yaptı. Zenginal; Değerli ilçe milli eğitim müdürüm, sayın şube müdürüm, değerli okul müdürlerimiz, değerli velilerimiz sevgili öğrenciler Uğur Okulları sanat gecesine hepiniz hoş geldiniz. Bu gecede emeği geçen öğretmenlerimize öğrencilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Hepinize iyi seyirler diliyorum’’ dedi.

 

SANAT GECESİ KORO GÖSTERİLERİ İLE SON BULDU

 

Açılış konuşmasının ardından video gösteriminin sunulması ile birlikte Neşat Ertaş’a ait olan Selim Müren’in ‘dostlar beni hatırlasın’ şiirini okuması ve Can Kaya’nın ‘neredesin sen’ şarkısını seslendirmesi ile devam etti. Daha sonra zeybek gösterisinin sunulmasının ardından Murat Özen Nazım Hikmet’e ait olan ‘tahir ile zühre meselesi’ şiirini ve Hakan Yılmaz Atilla İlhan’a ait olan ‘Aysel git başımdan’ şiirini okudu. Şiirlerin okunmasının ardından ortaokul korosu ve lise korosu gösterilerini yapmasının ardından sanat gecesi son buldu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10