Yazar Pelin Kıvrak okuyucularla buluştu

2017 Yaşar Nabi Nayır Öykü Ödülü'ne layık görülen Tekirdağlı Yazar Pelin Kıvrak'ın "Hiçlikte İhtimal Var'' adlı kitabının imza günü etkinliği Tekirdağ Büyükşehir Belediye

Tekirdağ 25.12.2017 20:49:00 0
Yazar Pelin Kıvrak okuyucularla buluştu

KATILIM YOĞUNDU

 

Düzenlenen imza günü etkinliğine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

‘’BUNDAN SONRAKİ ETKİNLİKLERDE DE İNŞALLAH HEP BERABER OLACAĞIZ’’

 

İmza günü etkinliğinde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Albayrak, `'Gerçekten Kıvrak ailesi benim için çok değerli bir aile. Onları çok seviyoruz. Pelin Hanım'ın da bu etkinliğini duyunca biz de Büyükşehir Belediyesi olarak, kendisinin yanında olduk. Bugün imza gününde de yanındayız ve tamamen kendisini destekliyoruz. Bundan sonraki etkinliklerde de inşallah hep beraber olacağız. Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. Başkan Albayrak'ın konuşmasının ardından Yazar Pelin Kıvrak, Başkan Albayrak'a `'Hiçlikte İhtimal Var'' adlı imzalı kitabını hediye etti.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10