ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde geçtiğimiz hafta kalorifer dönüşümü işini alan firma işi yetiştiremeyince, soğuk hava nedeniyle eğitime 2

Çerkezköy 25.12.2017 21:05:00 0
ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Doğalgaz dönüşümü tamamlanan okulda öğrenciler uzun bir sürenin ardından sıcak sınıflarında ders görmenin mutluluğunu yaşadılar.  

 

DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ TAMAMLANDI

 

Kalorifer dönüşümü işinin tamamlanıp tamamlanmayacağı tartışılırken,  Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada  "Halit Narin Mesleki Teknik Anadolu Lisemizin doğalgaz dönüşümü tamamlanarak 6 bloğun tamamı ve atölyelerde sistem devreye alınmıştır.  Yaklaşık 10 okulun doğalgaz dönüşümüne bedel bir dönüşüm yapılmıştır.  Bu sorun bugünün, bu yılın sorunu değildir. Sadece iki bloktan yer altından 6 blok dağıtılan, katı yakıtla ısıtması sağlanan ve bu yıl için devamı mümkün olmayan bir sistem tamamen kaldırılarak her blok bağımsız doğalgaz ile ısıtılmaktadır. 2 atölye ve bir spor salonu radyan sistemi ile ısıtılarak sorun kökten çözülmüştür. Bu süreçte özellikle Gazdaş ve Baymak servisinin katkıları çok olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkürler” denildi.

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10