Elektrik derdi esnafı da gerdi

Dün Çerkezköy'de yapılan planlı elektrik kesintisi, eleştiri konusu oldu.

Çerkezköy 25.12.2017 21:06:00 0
Elektrik derdi esnafı da gerdi

Elektrik kesintisinden etkilenen Öztrak ve Atatürk Caddesi esnafı duruma tepki gösterdi. 08.30-17.00 saatleri arasında gerçekleşen planlı kesintiden olumsuz etkilendiklerini kaydeden esnaf “Haftanın ilk günü olan Pazartesi günü elektrik kesintisinin yapılması tam anlamıyla bir plansızlık” diyerek duruma tepki gösterdi.

 

ÇOĞU ESNAF KEPENK KAPATTI

 

TREDAŞ’ın dün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde 08.30-17.00 saatlerinde gerçekleştirdiği planlı kesinti nedeniyle Öztrak ve Atatürk Caddesi’ndeki bazı esnaflar mağdur oldu. Cadde esnafı yaşanan duruma isyan ederken, saatlerce elektriksiz kalan esnaf çareyi jeneratör kullanmakta buldu. Çoğu esnaf ise kepenk kapattı.

 

ÇOĞU ESNAFIN BİLGİSİ OLMADI

 

Çerkezköy’de esnaf, dün 9 buçuk saatlik elektrik kesintisini jeneratör ve güç kaynaklarıyla aşmaya çalıştı. Elektrik kesintisinin yaşamı olumsuz etkilediğini ifade eden ilçe halkı, bu tür kesintilerin bir daha yaşanmamasını istedi. Elektrik kesintisinden çoğu esnafın bilgisinin olmadığını kaydeden vatandaşlar “Çerkezköy’de her gün elektrik kesintisi sıkıntısı yaşıyoruz.Özellikle jeneratör bulunmayan kuaförler ve birçok işyeri bugün kepenk kapattı.  Her şey elektronik olmuş ve elektrik kesintisi sabah saatlerine denk gelince elektronik kepenklerimizi açamıyoruz” ifadelerini kullandı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10