Mandalı: Düğün salonu yükseliyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçe merkezinde devam eden çalışmaları inceledi. Karlı mahallesinde yapımı devam eden açık ve kapalı düğün salonun çalışmalarını inceleyen Mand

Kapaklı 27.12.2017 20:26:00 0
Mandalı: Düğün salonu yükseliyor

“DÜĞÜN SALONU HALKIN HİZMETİNE SUNULACAK”

 

Karlı Mahallesindeki yapımına başlanan düğün salonu inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Mandalı “ Karlı mahallemizde vatandaşlarımızın düğünlerini ve özel günlerde etkinliklerini yapacağı açık hava üstü kapalı düğün salonumuzdaki çalışmaları yerinde inceledim. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

“İLK TOPLANTIYI UZUNHACI’DA YAPACAĞIZ”

 

Daha sonra Uzunhacı mahallesine geçen Mandalı, beraberindeki  Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan ile birlikte Uzunhacı Mahallesi Muhtarı Mehmet Çakır’ı makamında ziyaret etti ve fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Mandalı “ 2018 yılının ilk meclis toplantısını Uzunhacı mahallemizde vatandaşlarımızın katılımı ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bugünde muhtarımızı ziyaret ederek birlikte fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

 

“ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

 

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Canbazlar caddesinde kaldırım işgallerine yönelik denetimlerini sürdürdüğünü kaydeden Mandalı “ Halkımızın ortak kullanım alanı olan kaldırımları işgal etmeyelim ; çünkü o kaldırımlar Kapaklımızın her bir ferdin yürüme hakkının olduğu alanlardır. Ayrıca Zabıta Müdürlüğüne bağlı Pazar denetim ekiplerimiz vatandaşlarımızın daha hijyenik ve sağlıklı şartlarda alışveriş yapabilmeleri için kentimizde kurulan semt pazarında denetimlerini sürdürüyor. Daha temiz bir Kapaklı için Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce kentimiz genelindeki yaya kaldırımlarında ve bordür kenarlarında temizlik çalışmaları devam ediyor” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10