70 sokağı asfalt ve sıkıştırılmış beton yol ile kapladık

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi'nde yapımı devam kapalı pazar yerinde ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sıkıştırılmış beton yol çalış

Çerkezköy 27.12.2017 20:29:00 0
70 sokağı asfalt ve sıkıştırılmış beton yol ile kapladık

Akay, yaptığı açıklamada Çerkezköy Belediyesi olarak 70 sokağı asfalt ve sıkıştırılmış beton yol ile kapladıklarını kaydetti.

 

9. CADDE BETON YOL İLE KAPLANIYOR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi’ne giderek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sıkıştırılmış beton yol çalışmasının yapıldığı Terzi Caddesi’nde incelemelerde bulundu ve vatandaşlar ile sohbet etti. Kızılpınar Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı İstiklal, Atatürk, Osmanlı, Hacı Yakup, Çerkezköy, Çorlu, Hürriyet ve Bahar Caddelerinin sıkıştırılmış beton yol ile bugüne kadar kaplandığını ve çalışmaların ise Terzi Caddesi’nde başladığını kaydeden Başkan Akay “ Terzi Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanması ile 9 adet büyük caddemizdeki beton yol çalışması bitmiş olacak. Çerkezköy Belediyesi olarak ta biz de bugüne kadar yaklaşık 70 sokağı asfalt ve sıkıştırılmış beton yol ile kapladık” dedi.

 

“MODERN BİR PAZAR YERİNE KAVUŞACAK”

 

Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Akay, Terzi Caddesi’ndeki incelemesinin ardından Kızılpınar Mahallesi’nde yapımı devam eden kapalı pazar yerine geçerek incelemelerde bulundu. Altyapısı tamamlanan pazar yerindeki çalışmaların hızlandırılması ve biran önce Kızılpınar halkının hizmetine sunulmasını isteyen Akay, çalışmaların tamamlanması ile Kızılpınar halkının ve pazarcı esnafının son derece modern ve güzel bir pazar yerine kavuşacağını kaydetti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10