Spellıng bee yarışması düzenlendi

Özel Çerkezköy Uğur Okulları tarafından ortaokul öğrencilerinin İngilizce dil gelişimini desteklemek ve kelime haznesini zenginleştirmek amacıyla Spelling Bee isimli İngilizce kelime heceleme yarışması oku

Çerkezköy 31.12.2017 14:12:00 0
Spellıng bee yarışması düzenlendi

VELİLER DE KATILIM GÖSTERDİ

 

Öğrencilerin okul formalarına uygun kıyafet ve taç giydikleri yarışmaya veliler de katılım gösterdi. Öğrenciler kıyasıya yarıştı.

 

  1. Tuna  BORA OLDU

 

İngilizce öğretmenleri Maria Elzbieta, Hande Çakır Atmalı ve Aynur Yüksel jüri üyeliğini yaptığı yarışmada 5.sınıf öğrencisi Yiğit Aras Macit ve 8.sınıf öğrencisi Tuna Bora yarışmacılarının finale kaldı. Final turunda ise 1. 8.sınıf öğrencisi Tuna Bora oldu.

 

SPELLING BEE YARIŞMASI NEDİR?

 

Avrupa ve Amerika'da yaygın olarak yapılan Spelling Bee yarışması, kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf kodlamayı öğretmekle birlikte yazım yanlışlarını en aza indirmek, zamanı doğru kullanma alışkanlığı edindirmek, kelime bilgisini genişletirken aynı zamanda telaffuz hatalarını da azaltmak ve en önemlisi özgüven kazandırmayı hedeflediğimiz ve kampüsümüzde her yıl düzenlediğimiz  İngilizce kelime kodlama yarışmasıdır. Spelling  Bee öğretici bir yarışma etkinliği olmasının yanı sıra kelime tekrarlarının yapıldığı eğlenceli bir aktivitedir.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10