CEYLAN YILBAŞINI POLİSLERLE KUTLADI

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, yılbaşında il merkezindeki görevli polislerle bir araya geldi. Vali Ceylan'a  Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş eşlik etti.

Tekirdağ 1.01.2018 20:44:00 0
CEYLAN YILBAŞINI POLİSLERLE KUTLADI

970 PERSONEL GÖREV ALDI

 

Tekirdağlı vatandaşlar yeni yılı sakin bir şekilde kutladı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü il genelinde 970 personel ile yılbaşı gecesi görev alırken, saatler gece yarısını gösterdiğinde bazı noktalarda havai fişekler atıldı. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ise il merkezinde görevli emniyet personelinin yeni yılını kutladı.

 

‘’İNŞALLAH 2018 YILI İLİMİZ İÇİN TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI BİR YIL OLUR’’

 

2018 yılının hem Tekirdağ hem de tüm Türkiye için hayırlı geçmesi temennisinde bulunan Ceylan,  il genelinde asayişi bozacak olumsuz bir durumun yaşanmadığını belirterek "Emniyet güçlerimiz vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir yılbaşı geçirmeleri için sabaha kadar görevlerine devam edecekler. Biz de gerek emniyet ekiplerimizi gerekse de jandarma ekiplerimizi bizzat ziyaret ederek, yanlarında olmak istedik. Onların ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu belirtmek ve göstermek istedik. İnşallah 2018 yılı ilimiz için Türkiye için hayırlı bir yıl olur. Umarım hep birlikte huzurlu bir yıl geçiririz. Şu ana kadar il genelinde sıkıntılı olumsuz bir durum yok. Tüm ilçelerimizde emniyet ve jandarma ekiplerimiz bilfiil çalışıyorlar. Biz de çalışmaları yerinden inceleyerek kontrolleri sağlıyoruz’’ dedi. Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da hasta ve izinliler dışında tüm personelin görev başında olduğunu kaydetti. Daha sonra görevli personele baklava ve çay ikramında bulunuldu.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10