Yeni yıla eğlenerek girdiler

Çerkezköylüler 2018  yılına eğlence mekânlarında aileleri ile girdi. Eğlence mekanlarına gidenler yeni yılı sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenerek kutladı.

Çerkezköy 1.01.2018 20:47:00 0
Yeni yıla eğlenerek girdiler

ÇOĞU VATANDAŞ EVİNDE KARŞILADI

 

2018 yılı tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle karşılandı. Oteller, restaurantlar ve cafelerde yapılan eğlence etkinliklerinde toplanan Çerkezköylü vatandaşlar, yeni yılı eğlenerek karşıladı. Günler öncesinden otel ve restaurantlardan yer ayırtan vatandaşlar, yeni yıla düzenlenen partilerle girmeyi tercih ederken, çoğu vatandaş ise havanın soğuk olmasıyla birlikte aileleriyle birlikte yeni yılı evlerinde karşıladı.

 

MUTLULUK İÇİNDE GİRDİLER

 

Otel ve restaurantlarda düzenlenen yılbaşı etkinlikleri kapsamında Çerkezköylüler gönüllerince eğlendiler. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde genci yaşlısı herkes sevdiğine sarılarak yeni yıla mutluluk içinde girdiler. Yeni yıla vatandaşlar eğlenerek girerken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olası bir taşkınlığa mahal vermemek adına ilçe giriş çıkışları ile belirli noktalarda görev alarak kontrollerde bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10