Muratlılı kadınlardan Başkan Albayrak'a sürpriz

Muratlı'nın Yeşilsırt Mahallesi'nde yaşayan kadınlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanında olduklarını göstermek amacıyla pankartlı gösteri yaptıl

Muratlı 2.01.2018 20:14:00 0
Muratlılı kadınlardan Başkan Albayrak

"Başkanımız, Büyük Abimiz. 2019'da da hep beraberiz" yazılı pankartı görünce şaşırdığını belirten Başkan Albayrak çok mutlu oldum. Kadınlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLAMAK İÇİN GİTMİŞTİ

 

Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa, Çorlu ve Muratlı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşların yeni yılını kutladı ve Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılında gerçekleştireceği yatırım ve projeler hakkında kendilerine bilgi verdi.  Ziyaretler sırasında Muratlı İlçesinin Yeşilsırt Mahallesi kadınları Başkan Albayrak'a hoş bir sürpriz yaparak kendisini "Başkanımız, Büyük Abimiz. 2019'da da hep beraberiz" yazılı pankart ile karşıladı.

 

"TOPLUMUN HUZURU KADINLARIN HUZURUNA BAĞLI"

 

Karşılaştığı sevgi gösterisi karşısında çok duygulandığını belirten Başkan Albayrak "Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaların vatandaşlarımızı memnun ettiğini görmek büyük bir gurur kaynağı. Fakat bunu kadınlardan görmek daha da büyük bir gurur çünkü kadınlar, toplumu oluşturan en büyük ve güçlü dinamiktir.  Toplumun mutluluğu ve huzuru kadınların mutlu ve huzurlu olmasına bağlıdır. Bu anlamda, bugün burada Yeşilsırtlı kadınların sevgisi ile karşılaşmak bizi oldukça mutlu etti." dedi. 

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10