Kaleli: Üyelerimizin sıkıntılarının çözümü için adayım

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Fatih Kaleli dün saat 10.30'da Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 3.01.2018 20:27:00 0
Kaleli: Üyelerimizin sıkıntılarının çözümü için adayım

Ziyarette Dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu, servisçilerin birçok sorunu olduğunu belirterek Fatih Kaleli’ye göreve geldiğinde bu sorunların çözümlenmesi için nasıl bir çalışma yapacağını sordu.  Kaleli de 15 yıldır personel taşımacılığı yaptığını ve her kesim şoförün sıkıntılarını en iyi bilen olduğunu ve servisçiler, taksiciler ve kamyoncuların tüm sorunlarını çözümü kavuşturmak için yola çıktığını söyledi. Ziyarette Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

‘’SEÇİLDİĞİNİZDE NASIL BİR ETKİN ÇALIŞMA YAPACAKSINIZ ?’’

 

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu ziyaret için Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Fatih Kaleli ve ekibine teşekkür ederek şöyle devam etti; “İçimizden biri olarak bu yola çıktınız ve bizlerin sıkıntılarını biliyorsunuz. Size öncelikle şunu sormak istiyorum. Seçildiğinizde derneklerin ve odanın sıkıntılarını çözümlemek için nasıl bir etkin çalışma yapacaksınız.”Korsanlar ile ilgili yaptırımınız ne olacak. 52/3 maddesini hayata geçirecek misiniz? Öğrenci ve personel servisçilerinin  masraflarını karşılayacak  şekilde UKOME’nin fiyat vermesi konusunda çalışma yapacak mısınız? diye sorular yöneltti.

 

‘’ŞOFÖRLERİMİZİN BÜTÜN SIKINTILARINI BİLİYORUM ÇÖZÜMÜ İÇİN DE GEREKEN YAPILACAK’’

 

Ardından konuşan Oda Başkan Adayı Fatih Kaleli, her kesim şoförün sıkıntılarını bildiğini belirterek, “Çerkezköy’de 15 yıldır personel taşımacılığı yapıyorum ve tüm şoför esnafımızın sıkıntılarını çok iyi biliyorum. En büyük ağırlıklı sıkıntılar servisçilerin. Ardından minibüsçüler, taksiciler, kamyoncular geliyor. Bu nedenle bu sıkıntıların öncelikle çözüme kavuşması için, servisçilerden, minibüsçülerden, taksicilerden ve kamyonculardan yönetime çok güzel çalışma arkadaşları aldık. Bu arkadaşlarımızla birlikte seçildiğimizde şeffaf bir çalışma sergileyeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Projelerimizi açıkladık. Projelerimizde sanayi kentimize yakışan bir oda yapılmasını sağlayacağız ve bu binamızda oda yönetiminin yerleri dışında sosyal tesis olmak üzere, kafeterya, düğün salonu ve misafirhane olacak.”dedi.

 

‘’KORSANLA MÜCADELEYE  ÖNCELİK VERİLECEK’’

 

Kaleli şöyle devam etti; “Şunu da özellikle açık yüreklilikle belirtmek istiyorum. Korsanlarla öncelikle mücadele edilecek. Öz mal ve fiyat listesi her şeyden önce geliyor. Korsanın ve bölgeselliğin önüne kesinlikle geçilecek. Fiyatlarda bizim fiyatlarımız uygulanacak. Öz malı  olmayıp da fabrikanın üzerine yapılanların önüne geçeceğiz. Fabrika yöneticilerine de şahsın öz malını fabrika adına çalıştırmalarının da kendilerine çok büyük bir sorun olduğunu ve bir kaza durumunda da fabrikanın kapanmasına kadar gideceğini belirteceğiz. Amacımız herkesin rahat etmesini sağlamak olacaktır. Ayrıca fabrikaların servislere esnek davranmaları konusunda da çalışma yapacağız. Öte yandan okul açılma zamanı öncesi Milli Eğitim Müdürlüğü’yle istişarelerde bulunarak okul saatleri konusunda yapacağımız çalışmalarla hiçbir servisçinin ve öğrenci ve velilerinin mağdur olmamasını sağlayacağız. Bu konularda başarılı çalışmalar yapacağımızı bilmenizi isterim”

 

‘’1500 ÜYEMİZE EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ’’

 

Fatih Kaleli oda üyelerinin her konuda sıkıntılarının çözümü konusunda çalışma sergileyeceklerini de belirterek, “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak 1500 üyemiz bulunuyor. Üyelerimize az önce de belirttiğim gibi sosyal tesis kazandırmanın yanı sıra bu tesisimizde bir de akaryakıt istasyonu ve her üyemizin araçlarını yıkayacağı yıkama yağlama istasyonu da tesis edeceğiz. Ayrıca bu sosyal tesiste otoparkımız da olacak ve muayene istasyonu yanı TÜV kurulması konusunda da gerekli çalışmayı yaparak bunun da kurulmasını sağlayacağız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaretimizde bu konuyu dile getirdim ve kendileri bize bu konuda destek olacaklarını ve arkamızda olduklarını söylediler. Biz üyelerimize faydalı olmak için çalışacağız.

 

‘’KORSANLARLA İLGİLİ BİRİM OLUŞTURACAĞIZ’’

 

Kaleli, “Korsanlarla ilgili odamızda bir birim oluşturacağız ve yönetim kurulundan bir arkadaşımız bu birimin sorumlusu olacak. Korsanlarla ilgili internet üzerinden üyelerimiz bize ulaşacak. Bize ulaşan şikayetler anında değerlendirilerek gerekenin yapılması için çalışma başlatılacak. Fabrikaların yetkisi olmayan araçları servis çektirdiğini tespit edildiğinde de  yetkili mercilerden gerekli yasal işlemin yapılmasını sağlayacağız. Öğrenci ve personel taşımacılığında kimsenin mağdur olmayacağı fiyat alınması için gereken yapılacak. Bizlere destek vererek işbaşına getirdiğinizde tüm şoför esnafımızın sıkıntılarının çözüme kavuşturulması için canla başla ekibimle birlik ve beraberlik içinde çok güzel bir çalışma yapacağımıza size söz veriyoruz. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum.Biz sıkıntıların çözümlenmesi için aday olduk ve çözüme kavuşturacağımızı da bilmenizi istiyorm” diye konuştu.

 

“İLK ELEŞTİRİYİ BEN YAPARIM”

 

Fatih Kaleli’nin konuşmasının ardından konuşan Tekirdağ S ve J plakalı servisçiler Dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu, “ Sizlerin bizlerin sorunlarını çözüme kavuşturacağınızı bildiğimiz için bizler silerin yanınızdayız ve sileri destekliyoruz. Şunu da iyi bilmenizi isterim ki eğer verdiğiniz vaatlerinizi yerine getirmez yada beklentilerimize cevap veremez seniz,işte o zaman ilk eleştiri bombardımanını ben  yapacağım.bizlerin temennisi çıktığınız bu yolda başarılı olmak.hayırlı olsun Allah utandırmasın” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10