Albayrak'tan Kapaklı çıkarması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak haftanın ikinci gününde Kapaklı'ya gelerek esnaf ziyaretinde bulunmasının ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer'i ziyaret etti.

Kapaklı 3.01.2018 20:29:00 0
Albayrak

Ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret eden Başkan Albayrak, Kapaklı’da yapılan çalışmaları da inceledi.

 

İLK DURAĞI ESNAFLAR OLDU

 

Sabahın ilk ışıklarında çalışmalarına başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak Kapaklı’ya gelerek ilk önce ilçedeki esnafları ziyaret etti. Başkan Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan'ın da yer aldığı ziyarette, esnafların talep ve önerilerin dinleyerek kendilerine hayırlı işler diledi. Esnaflar da Başkan Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi. 

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Başkan Albayrak esnaf ziyaretlerinin ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’e ziyarette bulundu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da yer aldığı ziyarette Kapaklı’nın genel eksikleri, geliştirilmesi gereken hususlar, yatırımlar ve süren çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Kaymakam Mehmet Yüzer'e misafirperverliği nedeni ile teşekkür ederken, Kaymakam Yüzer de Başkan Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

‘’2018 YILINDA DA KAPAKLI'YA YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK’’

 

Başkan Albayrak Kapaklı 1. Noterliği ziyaret etmesinin ardından Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin'in de yer aldığı ziyarette 2018 yılında Kapaklı'ya yapılacak olan yatırımlar ve devam eden çalışmalar ile ilgili istişarede bulunuldu. Burada açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak " Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana olduğu gibi 2018 yılında da Kapaklı'ya yatırımlarımız sürecek." dedi. Başkan Mandalı ise, ziyaretinden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür ederek; ‘’Birlik ve beraberlik içerisinde Kapaklımıza aynı özveri ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10