Zümbül : "Esnaf arkadaşlarımızın desteği ile aday olduk"

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adaylarından Erkan Zümbül Çerkezköy Haber Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Zümbül, Pazar günÃ?

Çerkezköy 4.01.2018 21:41:00 0
Zümbül :

“17 YILDIR ESNAFLIK YAPIYORUM”

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Erkan Zümbül Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Gazeteci Şaban Kardeş’e yeni yerine taşınmalarından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Adaylığını pazar günü H.K Hookah Lounge’de düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacağını kaydeden Zümbül “  Bugün hem adaylık açıklamama davet hem de yeni yerinizin hayırlı olması için ziyaret gerçekleştirdim. Esnaf arkadaşlarımızın birlik olmasıyla ön plana çıktık. Biz de bu donanıma sahip olduğumuz için adaylığımızı açıkladık. Çerkezköy’de 17 yıldır esnaflık yapıyorum. Odaya kayıtlı üyelerimizin yüzde 80’inin tanıyorum” diye konuştu.

 

“BU İŞE DONANIMLI ÇIKTIK”

 

Zümbül “ İşimin gereği herkes ile diyalog içindeyim. Yeni fikirler üreterek odayı daha iyi yerlere getirmek için aday olduk. Bu işe donanımlı olarak çıktık. 3 bin üyesi olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimlerine 400 kişinin katılım sağlaması mantıklı değildir. Bu dönem üç adayın olduğu seçimlere yüksek bir katılımın olacağını düşünüyorum” dedi.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Zümbül’e hayırlı olması temennisinde bulunan Gazeteci Şaban Kardeş “ Allah yardımcınız olsun, şansınız da yaver gitsin. Mesleğini bilen ve mesleğini icra eden insanlar bugün olmasa bile gelecekte her zaman başarılı olurlar. Meslek erbaplarını kollayıp korumanız gerekiyor. Marifet birisi dükkan açtığı zaman kurdele kesmek değil, marifet esnafların düştüğünde onun sıkıntısını çözmektir” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10