Kaleli öğrenci servisi kooperatiflerinden destek istedi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Fatih Kaleli dün Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi ile Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatiflerini ekibiyle ziyaret etti.

Çerkezköy 4.01.2018 21:43:00 0
Kaleli öğrenci servisi kooperatiflerinden destek istedi

PROJELERLE GELİYORUZ

 

Fatih Kaleli ziyarette öğrenci servisleri kooperatif yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Bu iki kooperatifte yaptığı konuşmada; Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı çok daha iyi yerlere getirmek için projelerle geldiğini belirterek; bugüne kadar yapılmayan ya da yapılmak istenip de yapılamayan hizmetleri gerçekleştirmekte kararlı olduklarını, bu projelerini gerçekleştirmek içinde kendisine ve ekibine seçimde destek verilmesini istedi. Fatih Kaleli seçim çalışmalarını hızla sürdürdüğünü de ifade ederek kendisine ve ekibine karşı çok olumlu dönüşlerin olmasından da memnunluk duyduğunu ve bu geri dönüşlerin sandığa yansımasını istediğini söyledi.

 

ORTAK PAYDAMIZ ODAMIZINİYİ YERLERE GELMESİNE İŞARETTİR

 

Fatih Kaleli seçimin demokratik bir şekilde gerçekleşeceğine de inandığını söyleyerek adayların bu süreçte birbirleriyle olan samimiyetinin yanı sıra ortak paydada buluşmalarının ise odanın geleceği  açısından çok olumlu olduğunu ve seçilen hangi aday olursa onun yanında diğer adaylarında yanında yer alacağını samimi şekilde söylemesinin de odanın iyi yerlere gelmesinin bir işareti olarak niteledi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10