Kapaklı Sitespor süper başladı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ilk devreyi istediği yerde bitiremeyen Kapaklı Sitespor ikinci devrenin ilk maçında evinde Çorlu Kültürspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar

7.01.2018 21:35:00 0
Kapaklı Sitespor süper başladı

NUMAN İLE ÖNE GEÇTİ

 

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklı Sitespor ilerleyen bölümlere doğru geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Konuk ekip Çorlu Kültürspor ise kontrollü bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 44’üncü dakikasında sahneye çıkan Numan Aktaş düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

ÜÇ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan Kapaklı Sitespor karşılaşmanın ikinci devresinde de kontrollü bir futbol ortaya koydu. Konuk ekip Çorlu Kültürspor ise beraberlik için geliştirdiği ataklardan istediği gol ve golleri bulamadı. Karşılaşmanın 73’üncü dakikasında sahneye çıkan tecrübeli oyuncu Serkan Akyüz şık bir vuruş gerçekleştirerek farkı ikiye çıkardı. Farkın ikiye çıkmasıyla birlikte konuk ekip Çorlu Kültürspor oyun disiplininden koptu. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Kapaklı Sitespor 83’üncü dakikada Mert Ekici’nin golüyle karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılmasını bildi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10